Würth Oy - Pientarvikelogistiikka
Würth Oy - Pientarvikelogistiikka
Sivukartta  
Avoimet Työpaikat
fasty


Würth Konsernin sivustolle
  Sivuston käyttöehdot  
 
 

Lukekaa nämä ehdot ennen kuin vierailette näillä WWW -sivuilla. Käydessänne näillä sivuilla hyväksytte samalla alla mainitut ehdot teitä sitoviksi.

Näiden WWW-sivujen sisältö on Würth Oy:n omaisuutta. Sivujen sisältö; tekstit, piirrokset, diagrammit, valokuvat ja logot, ovat Würth Oy:n omaisuutta ja ovat suojattu siten tekijänoikeuslain mukaisesti. Esitetyn materiaalin luvaton kopioiminen tai uudelleen tuottaminen rikkoo tekijänoikeuslakia. Würth Oy pidättää itsellään kaikki oikeudet sivuilla esitettyyn materiaaliin. Käyttäjällä on kuitenkin lupa henkilökohtaiseen käyttöön tallettaa tietokoneelleen tai tulostaa sivuja tai otteita sivuista. Eri dokumentit ja sivujen osat voivat sisältää näiden ehtojen lisäksi sovellettavia erityisiä ehtoja.

Palvelun ja näiden www-sivujen sisältö toimitetaan "sitoumuksetta ja sellaisenaan". Würth Oy ei anna näille sivuille tai niiden sisällölle takuuta, eikä vastaa esitetyn tiedon oikeellisuudesta, täsmällisyydestä tai luotettavuudesta. Würth Oy:n WWW-sivut voivat sisältää päivittämätöntä tietoa. Würth Oy pidättää oikeuden päivittää näitä sivuja tai sulkea ne. Würth Oy ei vastaa sivuilla oleva aineiston, sen käyttämisen tai muuttamisen aiheuttamista vahingoista, eikä mahdollisesta kulusta, menetyksestä tai vahingosta, joka aiheutuvat näiden palvelujen käyttämisestä, vaikka Würth Oy:llä tai sen edustajalla olisi ollut tieto palvelussa olevasta virheestä.

Würth Oy ei takaa tämän palvelun jatkuvaa saatavuutta, eikä vastaa millään tavalla niiden sivujen sisällöstä, joihin Würth Oy:n WWW-sivuilta on linkkiyhteys ja jotka on tehnyt tai julkaissut joku muu kuin Würth Oy. Würth Oy käyttää sivuja julkaistessaan virussuojausta, mutta Würth Oy ei takaa, että palvelu on täysin viruksista vapaa.

Lähettämällä aineistoa Würth Oy:lle, esimerkiksi sähköpostitse tai WWW-sivujen välityksellä, käyttäjä sitoutuu siihen, että lähetetty aineisto on julkaisukelpoista ja että Würth Oy:llä on oikeus julkaista se. Käyttäjä vapauttaa Würth Oy:n vastuusta kaikkien niiden vaatimusten osalta, joita kolmannet osapuolet mahdollisesti esittävät Würth Oy:lle lähettämän aineiston johdosta. Käyttäjä sitoutuu olemaan esittämättä Würth Oy:lle vaatimuksia aineistoon liittyvissä kysymyksissä.

Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia.

 
 
  Würth Oy
Hyvinkääntie 1
11710 Riihimäki
Suomi - Finland

 
010 3080
010 308 6470
e-Mail:wurth@wurth.fi
http://www.wurth.fi


 
© 2017 - Würth Oy, Würthintie 1, 11710 Riihimäki