Tekninen myyjä

TEKNINEN MYYJÄ/MYYNTIEDUSTAJA RAUMAN ALUEELLE

Toimintamme laajentuessa

Etsimme innostüneita ja palvelühenkisiä myyjiä Rauman centerille ja myyntiedustajan tehtävään.

Oletko ratkaisühenkinen ja lüotettava? Saattaisit sopia myyntitehtäviin Würthille, juuri tuollaisena kuin olet. Pyrimme aina palkkaamaan oikean persoonan oikeaan työhön. Meillä lüonne ratkaisee ja siksi se, kuka olet tänään, ei vielä määritä sitä, mitä kaikkea voit tehdä huomenna.

Hae meille tekniseksi myyjäksi joko Würth centerille myymälätyöhön tai liikkuvaan myyntiedustajan työhön. Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, sillä palkkaamme teknisiä myyjiä erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla. Tärkeimpiä ominaisuuksiasi ovat asiakaspalveluhenkisyys, oma-aloitteisuus sekä halukkuus kehittyä ja oppia lisää käytännön teknisistä tuotteistamme.

Teknisen myyjän tehtäviin kuuluu yritysasiakkaiden auttaminen ja ongelmien ratkaiseminen, esimerkiksi oikean kiinnitysratkaisun tai työkalun valinnassa, sekä uusien tuotteiden esittely. Würth centerillä myymälätyö on itsenäistä tiimityötä, mutta myös yhteistyötä myyntiedustajien ja asiakaspäälliköiden kanssa.

Myyntiedustajan työtä tehdään omien nimettyjen asiakkaiden luona, säännöllisen asiakaskäyntisuunnitelman mukaisesti. Tehtävänä on itsenäisesti huolehtia asiakkaista sovitun toimintamallin mukaan, kehittää asiakassuhdetta, esitellä uusia tuotteita ja hoitaa tuotetilaukset. Tuotteet toimitetaan asiakkaille suoraan Riihimäen logistiikkakeskuksestamme.

Würth centerit ovat auki arkipäivisin klo 6.30-17.00, joten myymälöissä myyjiemme työajat ovat kaupan alalla poikkeuksellisen mukavat. Myymälätyössä on kiinteä kuukausipalkka ja liikkuvassa myyntiedustajan työssä myyjä saa aluksi takuupalkkaa sovitun ajanjakson ajan ja takuupalkkajakson päätyttyä provisiopalkan. Myyntiedustaja saa hoitoonsa olemassa olevat vakituiset asiakassuhteet ja työssä on erinomainen mahdollisuus vaikuttaa omaan ansiotasoon provisiopalkkamallilla. Myyntiedustajilla on lisäksi vapaa autoetu.

Tarjoamme vakituisen ja kokopäiväisen työn mukavassa porukassa, luotettavassa ja vakavaraisessa yrityksessä. Würthillä et ole yksin, sillä autamme sinua kehittymään erinomaiseksi myyjäksi kouluttamalla ja tukemalla. Valmennukset ja koulutukset jatkuvat säännöllisesti koko uran ajan syventäen osaamistasi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, hakuaika päättyy 28.5.2023. Lisätietoja avoimesta tehtävästä saat wurth.fi/rekrytointi sekä yhteyshenkilöltämme: Katariina Sadinmaa, 044 477 0705, katariina.sadinmaa@wurth.fi.

Yli 45 vuotta Suomessa toiminut Würth Oy on teknisen tukkukaupan markkinajohtaja ja osa maailmanlaajuista Würth-konsernia. Tuotevalikoimaamme kuuluvat työkalut sekä teollisuus- ja kiinnitystarvikkeet. Asiakkaitamme ovat mm. teollisuuden, rakentamisen ja kunnossapidon ammattilaiset. Suomen pääkonttorimme ja logistiikkakeskuksemme sijaitsee Riihimäellä, ja Würth centereitä on Suomessa jo 200. Würthiläisiä on Suomessa jo noin 1400, joten pääset osaksi suurta ja kirjavaa joukkoa, josta löytyy paljon lüonnetta. We ♥ ü – juuri tuollaisena kuin olet!

Hae avoinna olevaa paikkaa tästä 28.5.2023 mennessä