Tekninen myyjä

TEKNINEN MYYJÄ TERRAFAMEN WÜRTH CENTERILLE

Toimintamme laajentuessa

Etsimme innostünütta ja palvelühenkistä myyjää Terrafamen centerille.

Oletko ratkaisühenkinen ja lüotettava? Saattaisit sopia myyntitehtäviin Würthille, juuri tuollaisena kuin olet. Pyrimme aina palkkaamaan oikean persoonan oikeaan työhön. Meillä lüonne ratkaisee ja siksi se, kuka olet tänään, ei vielä määritä sitä, mitä kaikkea voit tehdä huomenna.

Hae meille tekniseksi myyjäksi Würth centerille myymälätyöhön.

Würth Terrafame on auki arkipäivisin klo 7-16. Teknisen myyjän tehtäviin kuuluu yritysasiakkaiden auttaminen ja ongelmien ratkaiseminen, esimerkiksi oikean kiinnitysratkaisun tai työkalun valinnassa, sekä uusien tuotteiden esittely ja myymälän avustavat tehtävät. Yli puolet työajasta tulet toimimaan hyllytys- ja logistiikkatehtävissä asiakkaan tiloissa. Toivomme sinulta käytännön teknistä taustaa ja oma-aloitteisuutta sekä reipasta asiakaspalveluasennetta.

Würthillä et ole yksin, sillä autamme sinua kehittymään erinomaiseksi myyjäksi kouluttamalla ja tukemalla. Valmennukset ja koulutukset jatkuvat säännöllisesti koko uran ajan syventäen osaamistasi. Tarjoamme vakituisen ja kokopäiväisen työn kiinteällä kuukausipalkalla. Meillä pääset työskentelemään mukavassa porukassa, luotettavassa ja vakavaraisessa yrityksessä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, hakuaika päättyy 6.6.2023. Lisätietoja avoimesta tehtävästä saat wurth.fi/rekrytointi sekä yhteyshenkilöltämme: Katariina Sadinmaa, 044 477 0705, katariina.sadinmaa@wurth.fi

Yli 45 vuotta Suomessa toiminut Würth Oy on teknisen tukkukaupan markkinajohtaja ja osa maailmanlaajuista Würth-konsernia. Tuotevalikoimaamme kuuluvat työkalut sekä teollisuus- ja kiinnitystarvikkeet. Asiakkaitamme ovat mm. teollisuuden, rakentamisen ja kunnossapidon ammattilaiset. Suomen pääkonttorimme ja logistiikkakeskuksemme sijaitsee Riihimäellä, ja Würth centereitä on Suomessa jo 200. Würthiläisiä on Suomessa jo noin 1400, joten pääset osaksi suurta ja kirjavaa joukkoa, josta löytyy paljon lüonnetta. We ♥ ü – juuri tuollaisena kuin olet!

Hae paikkaa tästä 6.6.2023 mennessä