Tervetuloa Würth Oy:n palvelusivustolle | Vain yritysasiakkaille  

Toiminnallinen työpukeutuminen

Kerrospukeutuminen


Työvaatemaailma on viime vuosien aikana kokenut muutoksia ja trendilinjat työvaatetuksessa noudattelevat (tiettyjen työvaatteiden osalta) enenevissä määrin urheilu- ja vapaa-ajan tuotteiden puolelta tutuksi tulleita ominaisuuksia, sekä myös tyylimaailmaa. Myös Würthillä kehitetään jatkuvasti työvaatemallistoa asiakkaittemme tarpeiden täyttämiseksi. Olemme lanseeranneet lyhyen ajan sisällä useita käyttömukavuuteen ja toimivuuteen tähtääviä, sekä teknisiä ominaisuuksia sisältäviä uusia vaatemalleja.

Iloksemme työvaatteet ovat jatkuvasti kasvava osuus toiminnastamme ja Würthin työvaatteet ovat tae asiakkaillemme tuotteiden laadusta ja hyvästä toiminnallisuudesta. Vaatemalliston jatkuva kehitystyö takaa, että pystymme aina tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaita työ- ja suojavaatteita monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin ja olosuhteisiin.

Vaatemallistostamme löydät oikeanlaiset tuotteet rakentamisen, teollisuuden ja auto-alojen tarpeisiin – kokonaisvaltaisesti aina aluskerrastosta päällysvaatteisiin saakka. Suosituimmat vaatemallimme ovat sovitettavissa Würth centereiltä ympäri maan ja tietysti koko mallisto on tilattavissa päävarastosta ja eShopista!Vaatevalintakuva

Väliasu, paita ja housut Väliasu, paita ja housut Talvityöhaalari Näkyvä pitkä sadetakki Talviparka Oiva Hi-Vis talvitakki Oiva Tekninen aluskerrasto Tekninen softshell-takki Lumo Talvihousut Oiva Tekninen aluskerrasto Performance työtakki Softshell-housu Harto Välipaita Työtakki Comfort Hi-vis Välipaita Kuoritakki Performance Hi-vis sadehenkselihousut Lämpökerrasto Hi-vis talvihousut Oiva Performance-työhousut riipputaskuilla Lämpökerrasto
Väliasu, paita ja housut

Lämmin ja mukava välikerrasto

Väliasu, paita ja housut

Lämmin ja mukava välikerrasto.

Talvityöhaalari

Erittäin lämmin hi-vis talvihaalari

Näkyvä pitkä sadetakki

Näkyvä pitkä sadetakki

Talviparka Oiva

Lämmin pitkän mallinen talvitakki

Hi-Vis talvitakki Oiva

Lämmin talvitakki

Tekninen aluskerrasto

Erittäin joustava sporttinen aluskerrasto

Tekninen softshell-takki Lumo

Mukava säätä kestävä takki

Talvihousut Oiva

Lämpimät talvihousut irrotettavilla henkseleillä

Tekninen aluskerrasto

Erittäin joustava sporttinen aluskerrasto

Performance työtakki

Joustava ja ryhdikäs takki välikerrokseen tai päällysvaatteeksi

Softshell-housu Harto

Lämpimät housut kevät-syys-talvikäyttöön

Välipaita

Lämmin ja mukava välikerroksen paita

Työtakki Comfort Hi-vis

Hi-vis näkyvä, miellyttävä takki välikerrokseen tai päällysvaatteeksi

Välipaita

Lämmin ja mukava välikerroksen paita

Kuoritakki Performance

Tekninen ja hyvin säätä kestävä kuoritakki

Hi-vis sadehenkselihousut

Näkyvä sadehousu

Lämpökerrasto

Mukava tekninen aluskerrasto

Hi-vis talvihousut Oiva

Lämpimät talvihousut irrotettavilla henkseleillä

Performance-työhousut riipputaskuilla

Erittäin joustava ja mukava työhousu

Lämpökerrasto

Mukava tekninen aluskerrasto

Me Würthillä haluamme olla asiakkaillemme avuksi parhaalla mahdollisella tavalla, aina! Kattavan työvaatemallistomme laajuuden selkeyttämiseksi olemme rakentaneet ohessa olevan vaatevalintakuvan.

Vaatevalintakuva auttaa hahmottamaan erilaisten työvaatekokonaisuuksien tarvetta jaoteltuna eri ulkotyöolosuhteiden mukaan (syys-talvi-kevät kausille). Tuotteista on avattu merkittävimmät tekniset ominaisuudet pienillä piktogrammeilla. Väripallot kertovat kaikki saatavilla olevat värit.

Oikeanlainen pukeutuminen tekee työpäivästäsi merkittävästi mukavamman. Valitse säähän sopivat vaatteet vaatevalintakuvan avulla.

(Kuva on suuntaa-antava ja vain ehdotus, eikä sisällä mallistomme kaikkia tuotteita. Koko työvaatemallistomme pääset katsomaan tästä)

Vaateasiantuntijoiden blogisarja

Lue vaateasiantuntijoidemme kattava ja informatiivinen blogikirjoitusten sarja oikeanlaisesta pukeutumisesta syys-talvi-kevät sääolosuhteisiin

Kerrospukeutuminen ->
Toiminnallinen työpukeutuminen

Kerrospukeutuminen on termi, joka tässä kohtaa on varmasti tullut monelle jo tutuksi.

Mutta mitä kerrospukeutumisella oikein pohjimmiltaan haetaan?

Vaikka käsite on simppeli, sisältyy työpukeutumiseen paljon muutakin kuin vain useiden vaatekertojen pukemista päällekkäin. Siksi me - Würthin tuoteosastolla puhummekin yleensä toiminnallisesta työvaatepukeutumisesta.

Synteettinen kangasmateriaali vs luonnonmateriaali
Kosteuden sitoutuminen

Kuten blogisarjan ensimmäisessä kirjoituksessa jo todettiin - kaikki toiminnallisen työpukeutumisen perusperiaatteet nojautuvat oikeanlaisten materiaalien valintoihin vaatteissa!

Tutustu synteettisen kangasmateriaalin ja luonnonmateriaalin eroihin.Välikerros
Fleece, Softshell ja Stretch materiaalit

Välikerraston ja päällysvaatteen yhdistelmällä, säädät vaatekokonaisuuden lämpimyyttä parhaiten sääolosuhteisiin ja työn rasittavuuteen sopivaksi. Modernit Fleece ja Softshell-materiaalit tuovat lämpimyyttä, sään kestoa, monipuolisuutta (käyvät usealle vuodenajalle) sekä helppoa yhdisteltävyyttä työpukeutumiseen. Mukavuutta työpäivääsi saat valitsemalla vaatteen, joka sisältää joustavaa Stretch-materiaalia, joita löytyy nykyään useampaa eri tyyppiä. Tutustu näihin materiaaleihin blogikirjoituksen kautta.