Sinun apunasi työturvallisuuden kehittämisessä

Safety@Work®-asiantuntijat

Autamme sinua kehittämään, ylläpitämään ja hallinnoimaan työturvallisuuteen liittyviä asioita. Safety@Work®-asiantuntijat ovat Työterveyslaitoksen ja Suomen Työturvallisuuden liiton kouluttamia suojainasiantuntijoita. Koulutus koostuu työturvallisuuden ja riskin arvioinnin perusteista, henkilönsuojaimien perusteista sekä henkilönsuojainryhmien syventävistä moduuleista.

Safety@Work® sidosryhmät

STYL Ry on perustettu 1973, tehtävinä on kouluttaa jäsenistöään ja vaikuttaa työsuojelun kehittämiseen yhdessä viranomaisten kanssa. Würth Oy on yhdistyksen jäsen ja Safety@Work® tiimin vetäjä Tuomas Syyrakki toimii STYL hallituksessa.

Finnsafe Ry on perustettu 1970, arvoina työelämän asiantuntemus, luotettavuus,vastuullisuus ja yhteisöllisyys työturvallisuuden ja –hyvinvoinnin saralla. Würth Oy on Finnsafe Ry:n kannatusjäsen.

Skills Finland Ry edistää ammatillista koulutusta. Würth Oy on yhdistyksen yhteisöjäsen ja toiminut yli 10 vuotta Taitaja –kilpailun pääyhteistyökumppanina sekä eri kilpailulajien työturvallisuusasiantuntijana ja –tuomarina.