Yli 1200 Würth ammattilaista Suomessa

Mirkka

Mirkka Haakana, Tekninen myyjä

Tulin taloon 2002 puhelinvaihteeseen. Talo tuli hyvin tutuksi ja oppi tietämään kuka tekee mitäkin. Viiden vuoden kuluttua siirryin tarjousmyyntiin, joka myöhemmin yhdistyi muutaman osaston kanssa myynnin tuki –osastoksi. Olin taustatukena kenttämyyjille sekä myyntipäälliköille. Viime vuoden lopussa käynnistettiin uusi osasto MyCenter, johon minäkin siirryin, myyntityön ihmeelliseen maailmaan. Hoidan omia asiakkuuksia, kenttäedustajista poiketen - puhelimitse ja sähköpostilla.Työ on uutta, jännittävää, haastavaa ja tarjoaa paljon onnistumisen tunteita.

Johan Lehtonen

Johan Lehtonen, Safety@Work

Työskentelen työturvallisuusasiantuntijana alueena Etelä-Suomi ja ruotsinkieliset alueet.

Tapaan työssäni paljon asiakkaita ja tämä on yksi parhaista puolista työssäni. Onnistumisia saan kokea jatkuvasti; kun autan asiakasta valitsemaan työtehtävään soveltuvan oikean henkilönsuojaimen tai pidän vaikkapa henkilönsuojainkoulutuksen, jossa opastetaan henkilönsuojainten oikeassa käytössä. Omalla työlläni voin olla ennaltaehkäisemässä työtapaturmia sekä parantamassa työterveyttä.

Matti

Matti Nenonen, Työnjohtaja

Olen työskennellyt Würthillä 10 vuotta erinäisissä työtehtävissä. Viimeiset 4 vuotta olen ollut lähtevän tavaran työnjohdossa.

Vastuualueisiini kuuluu mm. päivittäisen 100% toimitusvarmuuden varmistaminen. Würthillä parasta on erityisesti hyvät työkaverit, monipuoliset työtehtävät ja positiivinen työilmapiiri!

Janne

Janne Kiurula, Huoltoasentaja

Würth-vuosia takana on 20 vuotta, joista huoltopalvelussa 18 vuotta. Vuosien aikana huollettuja koneita on kertynyt osaltani yli 20.000 kpl. Kun aloitin huollossa 1998, meitä oli 4 henkilöä. Nyt meitä on jo 9. Kertokoon tämä osaltaan kasvusta, mitä olen päässyt seuraamaan. Huollan pääsääntöisesti kompressorit, imurit, akku- ja impulssinaulaimet.

Asiakkailta ja myyjiltämme saatu positiivinen palaute on paras kiitos hyvin tehdystä työstä!

Arto

Arto Miiluniemi, Myyntiedustaja

Würth-urani alkoi Konalan Centeriltä keväällä -98 ja saman vuoden kesänä siirryin teollisuuspuolen myyjäksi Keskiuudellemaalle, missä toimin edelleen.

Työssäni tapaa monenlaisia ihmisiä ja saa onnistumisen tunteita. Nämä 20 vuotta on mennyt kuin siivillä ja koko ajan oppii uutta, kun tuotevalikoimamme laajenee jatkuvasti.

Make

Markku Sulasalmi, Teknologiapäällikkö

IT-osaston tehtävissä on ollut hienoa, kun on päässyt näkemään lähes jokaisen kolkan Würth-konsernista ja tutustumaan lukemattomiin uusiin ja vanhoihin Würthiläisiin.

Lähes aina on saanut huomata, että sijainnista tai tuotantopaikasta riippumatta Würthiläisiä yhdistää aina sama tekemisen meininki, usko firman tuotteisiin, sekä hieno yhteishenki ja terve maalaisjärki. Samat periaatteet pyrimme pitämään pinnalla myös IT:ssä ja tekemään Würthin näköisiä IT-ratkaisuja!