Yli 1200 Würth ammattilaista Suomessa

Lissu Aaltonen

Lissu Aaltonen, Logistiikka

Olen Lissu, olen 61 vuotias. Tulin Würthille töihin 25 v sitten. Vuosien varrella olen päässyt kokemaan logistiikkatyötä ja sen kehittymistä monin tavoin. Olen tehnyt keräystyötä paperisilla keräyslistoilla ja tarkastanut asiakaslähetyksiä keräyksen jälkeen. Automaattivaraston valmistuttua siirryin sinne keräily- ja pakkaustyöhön. On ollut mukavaa saada tehdä ja oppia erilaisia töitä. Olen saanut kouluttaa uusia työntekijöitä, siinä on mukavaa haastetta molemmin puolin. Minulle on töissä tärkeää mukavat työkaverit ja se, että aina voi kysyä jos on jotain mitä ei tiedä. Aina on jotain uutta opittavaa!

Reetta Kallio

Reetta Kallio, Myyntisihteeri

Aloitin Würthillä viisi vuotta sitten kesätöissä varaston puolella. Varastossa olin töissä kesätöiden lisäksi välivuonna sekä kouluun päästyäni myös koulun ohella. Harjoittelun tullessa ajankohtaiseksi kysyin olisiko sitä mahdollista suorittaa toimiston puolella. Paikka harjoittelulle löytyi myynnin tuesta ja lopulta työsuhde vakinaistettiin ja nykyinen työnimikkeeni on myyntisihteeri. Würthillä olen päässyt etenemään ja haastamaan itseäni uusissa työtehtävissä. Nykyisessä työssäni pääsen olemaan niin edustajien kuin myyntipäälliköidenkin apuna ja selvittää kaikenlaisia eteen tulevia haasteita. Parasta työssäni on työkaverit ja mahtava ryhmähenki!

Mirkka Haakana

Mirkka Haakana, Tekninen myyjä

Tulin taloon 2002 puhelinvaihteeseen. Talo tuli hyvin tutuksi ja oppi tietämään kuka tekee mitäkin. Viiden vuoden kuluttua siirryin tarjousmyyntiin, joka myöhemmin yhdistyi muutaman osaston kanssa myynnin tuki –osastoksi. Olin taustatukena kenttämyyjille sekä myyntipäälliköille. Viime vuoden lopussa käynnistettiin uusi osasto MyCenter, johon minäkin siirryin, myyntityön ihmeelliseen maailmaan. Hoidan omia asiakkuuksia, kenttäedustajista poiketen - puhelimitse ja sähköpostilla.Työ on uutta, jännittävää, haastavaa ja tarjoaa paljon onnistumisen tunteita.

Johan Lehtonen

Johan Lehtonen, Safety@Work

Työskentelen työturvallisuusasiantuntijana alueena Etelä-Suomi ja ruotsinkieliset alueet.

Tapaan työssäni paljon asiakkaita ja tämä on yksi parhaista puolista työssäni. Onnistumisia saan kokea jatkuvasti; kun autan asiakasta valitsemaan työtehtävään soveltuvan oikean henkilönsuojaimen tai pidän vaikkapa henkilönsuojainkoulutuksen, jossa opastetaan henkilönsuojainten oikeassa käytössä. Omalla työlläni voin olla ennaltaehkäisemässä työtapaturmia sekä parantamassa työterveyttä.

Matti Nenonen

Matti Nenonen, Työnjohtaja

Olen työskennellyt Würthillä 10 vuotta erinäisissä työtehtävissä. Viimeiset 4 vuotta olen ollut lähtevän tavaran työnjohdossa.

Vastuualueisiini kuuluu mm. päivittäisen 100% toimitusvarmuuden varmistaminen. Würthillä parasta on erityisesti hyvät työkaverit, monipuoliset työtehtävät ja positiivinen työilmapiiri!

Janne Kiurula

Janne Kiurula, Huoltoasentaja

Würth-vuosia takana on 25 vuotta, joista huoltopalvelussa 23 vuotta. Vuosien aikana huollettuja koneita on kertynyt osaltani yli 25.000 kpl. Kun aloitin huollossa 1998, meitä oli 4 henkilöä. Nyt meitä on jo 10. Kertokoon tämä osaltaan kasvusta, mitä olen päässyt seuraamaan. Huollan pääsääntöisesti kompressorit, imurit, akku- ja impulssinaulaimet.

Asiakkailta ja myyjiltämme saatu positiivinen palaute on paras kiitos hyvin tehdystä työstä!

Arto Miiluniemi

Arto Miiluniemi, Myyntiedustaja

Würth-urani alkoi Konalan Centeriltä keväällä -98 ja saman vuoden kesänä siirryin teollisuuspuolen myyjäksi Keskiuudellemaalle, missä toimin edelleen.

Työssäni tapaa monenlaisia ihmisiä ja saa onnistumisen tunteita. Nämä 20 vuotta on mennyt kuin siivillä ja koko ajan oppii uutta, kun tuotevalikoimamme laajenee jatkuvasti.

Markku Sulasalmi

Markku Sulasalmi, Teknologiapäällikkö

Würth on myös digi! Oma urapolkuni Würth Oy:ssä on jatkunut jo 17 vuotta ja on kuljettanut minut IT-osaston keltanokasta uuden ajan kynnykselle rakentamaan digitaalisia palveluita asiakkaillemme.

Jos pohdit Würthiä työnantajana, niin voin luvata että meillä pääsee omalla työpanoksellaan vaikuttamaan mihin ja kuinka pitkälle polku vie. Tervetuloa kollegaksi!”