Yli 1200 Würth ammattilaista Suomessa

Janne

Janne Kiurula, Huoltoasentaja

Würth-vuosia takana on 20 vuotta, joista huoltopalvelussa 18 vuotta. Vuosien aikana huollettuja koneita on kertynyt osaltani yli 20.000 kpl. Kun aloitin huollossa 1998, meitä oli 4 henkilöä. Nyt meitä on jo 9. Kertokoon tämä osaltaan kasvusta, mitä olen päässyt seuraamaan. Huollan pääsääntöisesti kompressorit, imurit, akku- ja impulssinaulaimet.

Asiakkailta ja myyjiltämme saatu positiivinen palaute on paras kiitos hyvin tehdystä työstä!

Joni

Joni Heikkinen, Tekninen myyjä

Aloitin Würthillä centermyyjänä joulukuussa 2016. Aika on mennyt kyllä todella nopeasti, joten voisi sanoa, että hyvin olen viihtynyt.

Haasteita tulee lähes päivittäin ja niitä tuovat niin asiakkaat kuin työkaveritkin. Työnkuva on ollut aika monipuolinen, on ollut mm. edustajien tuurausta ja joitain asennuksia asiakkaiden luona, mutta pääsääntöisesti olen ollut Centerillä.

Pääasia että tiimi toimii ja saadaan palautetta!

Arto

Arto Miiluniemi, Myyntiedustaja

Würth-urani alkoi Konalan Centeriltä keväällä -98 ja saman vuoden kesänä siirryin teollisuuspuolen myyjäksi Keskiuudellemaalle, missä toimin edelleen.

Työssäni tapaa monenlaisia ihmisiä ja saa onnistumisen tunteita. Nämä 20 vuotta on mennyt kuin siivillä ja koko ajan oppii uutta, kun tuotevalikoimamme laajenee jatkuvasti.

Miina

Miina Piesala, Safety@Work

Työskentelen työturvallisuusasiantuntijana alueena Keski-Suomi, Mikkeli, Kuopio ja Iisalmi.

Tapaan paljon asiakkaita päivittäin, ja tämä on yksi parhaista puolista työssäni. Onnistumisia saan kokea jatkuvasti; kun autan asiakasta valitsemaan työtehtävään soveltuvan oikean henkilönsuojaimen tai pidän vaikkapa henkilönsuojainkoulutuksen, jossa opastetaan henkilönsuojainten oikeassa käytössä. Onhan se hienoa tietää, että omalla työllään voi olla ennaltaehkäisemässä työtapaturmia.

Matti

Matti Nenonen, Työnjohtaja

Olen työskennellyt Würthillä 10 vuotta erinäisissä työtehtävissä. Viimeiset 4 vuotta olen ollut lähtevän tavaran työnjohdossa.

Vastuualueisiini kuuluu mm. päivittäisen 100% toimitusvarmuuden varmistaminen. Würthillä parasta on erityisesti hyvät työkaverit, monipuoliset työtehtävät ja positiivinen työilmapiiri!

Make

Markku Sulasalmi, Teknologiapäällikkö

IT-osaston tehtävissä on ollut hienoa, kun on päässyt näkemään lähes jokaisen kolkan Würth-konsernista ja tutustumaan lukemattomiin uusiin ja vanhoihin Würthiläisiin.

Lähes aina on saanut huomata, että sijainnista tai tuotantopaikasta riippumatta Würthiläisiä yhdistää aina sama tekemisen meininki, usko firman tuotteisiin, sekä hieno yhteishenki ja terve maalaisjärki. Samat periaatteet pyrimme pitämään pinnalla myös IT:ssä ja tekemään Würthin näköisiä IT-ratkaisuja!