Tervetuloa Würth Oy:n palvelusivustolle | Vain yritysasiakkaille  
Pääkonttori Herajoki

WÜRTH OY - PIENTARVIKELOGISTIIKAN AMMATTILAINEN

Würth Oy on perustettu vuonna 1975. Würth Oy on saksalaisen Adolf Würth GmbH & Co. KG:n tytäryhtiö Suomessa. Kansainvälinen Würth-konserni on perustettu 1945.

Würth on palveluntuottaja, joka huolehtii teollisuuden, rakentamisen ja kunnossapidon työkaluista ja tarvikkeista. Würth toimii lähellä asiakasta liki 200 Centerin kautta koko maan kattavasti.

Lähes tuhat asiakaspalvelun Würth-ihmistä pitävät teollisuuden pyörät pyörimässä ja helpottavat asiakkaan arkea. Nopeus, innovatiivisuus ja luotettavuus merkitsevät asiakkaalle säästöä ja helppoutta.

Laatu

Toiminnan laatu - Korkeatasoista toimintaa ja laadukkaita tuotteita asiakkaiden parhaaksi

Würthin tuotteiden laadun peruselementti on ”tehtaalta asentajan käteen” – periaate. Tunnemme Würth-tuotteen alkuperän ja hallitsemme koko toimitusketjun valmistajalta asiakkaan asentajan käteen ilman ulkopuolisia väliportaita.

Toimintamme perustuu säästäväisyyden asenteeseen ja kerralla oikein – periaatteeseen. Sertifioidut ja toimintaan vuosien kuluessa vakiintuneet järjestelmät ovat jatkuvan parannuksen ja kehityksen kohde.

Ympäristökuormituksen osalta olemme asiakkaitakin vahvemmin tilivelvollisia seuraaville sukupolville. Tavoittelemme jatkuvasti pienentyvää ympäristön kuormitusta etsimällä välittömiä vaikutuksia fiksummista varastoinnin, kuljetuksen ja pakkaamisen ratkaisuista.

Emme ole tavarantoimittaja vaan palveluntuottaja

Nopeus, innovatiivisuus ja luotettavuus merkitsevät asiakkaillemme säästöjä ja helppoutta. Niinpä omien ja asiakkaiden toimintojen jatkuvan kehittämisen varmistaa Würthin toiminnan perussääntö: mitään ei saa kopioida, kopioijat ovat aina myöhässä.

Etsimme ratkaisuja sujuvoittamaan asiakkaan toimintoja, jossa käytämme keinoina edistyksellisiä prosesseja ja henkilökohtaista palvelua.

Würth kehittää toimialan käytäntöjä ja toteuttaa asiakkaille aikaa, vaivaa ja rahaa säästäviä palveluita ja edistyksellisiä tuotteita. Würth muuttaa tapoja toimia ja poistaa turhaa hukkaa.

Toiminta