Myyntisihteeri

Myyntisihteeri Riihimäelle

Varastotyöntekijä

MYYNTISIHTEERI RIIHIMÄELLE!

Tule mukaan myynnin tuen mielenkiintoisiin tehtäviin!

Työtehtäviisi kuuluu julkisten hankintojen tarjousten tekeminen yhdessä tarjoustiimin kanssa. Tehtävässäsi toimit yhteistyössä myyntimme kanssa ja huolehdit itsenäisesti tarjousten loppuun saattamisesta. Työtehtäviin kuuluu lisäksi mm. myyntihenkilöstön tukeminen, raportointi, sekä tietojen ylläpitäminen SAP -järjestelmässä. Työtehtävä edellyttää sujuvaa Microsoft Excelin käyttöä, kokemus SAP-toiminnanohjausjärjestelmän käyttämisestä on etu.

Olet yhteistyökykyinen ja vuorovaikutustaitoinen tiimityöskentelijä ja työskentelet tehokkaasti myös itsenäisesti. Sinulla on edellytykset hallita ajoittain mahdolliset aikataulupaineet ja osaat priorisoida työtehtäviäsi. Tartut työhön oma-aloitteisesti ja hoidat työsi vastuullisesti. Olet järjestelmällinen ja huolellinen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän mukavassa työporukassa, luotettavassa ja vakavaraisessa yrityksessä. Työetuihisi kuuluu mm. liikunta & kulttuuri- ja hyvinvointietu, sekä työpaikan oma kuntosali.

Yli 45 vuotta Suomessa toiminut Würth Oy on teknisen tukkukaupan markkinajohtaja ja osa maailmanlaajuista Würth-konsernia. Tuotevalikoimaamme kuuluvat työkalut sekä teollisuus- ja kiinnitystarvikkeet. Asiakkaitamme ovat mm. teollisuuden, rakentamisen ja kunnossapidon ammattilaiset. Suomen pääkonttorimme ja logistiikkakeskuksemme sijaitsee Riihimäellä, ja Würth centereitä on Suomessa jo 200. Würthiläisiä on Suomessa jo noin 1400, joten pääset osaksi suurta ja kirjavaa joukkoa, josta löytyy paljon luonnetta.

Toimithan nopeasti sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Ota yhteyttä

Hae paikkaa tästä 31.3.2022 mennessä

Tiedustelut: Anssi Hatakka, puh. 050 5000 361