Tervetuloa Würth Oy:n palvelusivustolle | Vain yritysasiakkaille  

Würth on kasvun paikka

Yritys laajentuu ja kasvu on geeneissämme, joten uusia työpaikkoja on usein avoinna. Jos oikeaa työntekijää ei löydy heti, haemme uudestaan kunnes löytyy. Joskus palkataan useampikin. Autamme sinusta erinomaisen kouluttamalla ja tukemalla. Würthillä et ole yksin. Valmennukset ja koulutukset jatkuvat säännöllisesti koko uran ajan syventäen osaamistasi. Lue lisää Würth kulttuurista

Würthin avoimet työpaikat

Suurin osa avoimista työpaikoistamme on teknisen myyjän tehtäviä kenttäedustajana tai Würth centereillä eri puolella Suomea. Työllistämme myös suuren joukon varastoalan ammattilaisia ja eri alojen asiantuntijoita logistiikkakeskuksessamme ja pääkonttorillamme Riihimäellä.
Katso avoimet työpaikkamme täältä.

Würth rekrytoi noin 100 uutta työntekijää vuosittain. Würthin työhaastattelut ovat usein ryhmähaastatteluja, joissa jokaista työnhakijaa haastatellaan henkilökohtaisesti.

Würthin henkilövalinnan lähtökohtana on arvojen ja ajattelutavan yhteensopivuus, mikä on huomattavasti aikaisempaa työkokemusta tärkeämpää.

Teknisen myyjän työ ja palkka

Useimmissa tapauksissa uudet myyjät aloittavat työt Würth centerillä. Centermyyjän tehtäviin kuuluu asiakkaan ongelmien ratkaiseminen, esimerkiksi oikeaa kiinnitysratkaisua tai työkalua valittaessa, uusien tuotteiden esittely sekä centerin avustavat tehtävät. Würth Centerit ovat auki arkipäivisin klo 6:30-17:00, joten myyjiemme työajat ovat kaupan alalla poikkeuksellisen mukavat. Würth centerillä työskentelevän teknisen myyjän palkka perustuu kiinteään kuukausipalkkaan.

Osa myyjistä siirtyy kenttäedustajan tehtäviin kokemuksen karttuessa. Kenttäedustajan työ tapahtuu omien asiakkaiden luona. Kenttäedustajan tehtävänä on huolehtia asiakkaista sovitun toimintamallin mukaan, kehittää asiakassuhdetta, esitellä uusia tuotteita ja hoitaa tuotetilaukset. Tuotteet toimitetaan asiakkaille suoraan Riihimäen logistiikkakeskuksesta kuljetusliikkeen välityksellä. Provisiopalkkaisena kenttäedustajalla on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa ansioihinsa. Kenttäedustajan työsuhde-etuihin kuuluu vapaa autoetu.

Tehtävät Riihimäen logistiikkakeskuksessa

Modernissa logistiikkakeskuksessamme työskentelee noin 170 varastoalan ammattilaista. Työtehtävät koostuvat monipuolisista varastotöistä, kuten saapuvan tavaran vastaanotosta, keräilystä, hyllytyksestä sekä lähettämötyöstä. Työ on vakituista, kuukausipalkkaista 2-vuorotyötä.

Työntekijöiltä toivomme positiivista, reipasta ja oma-aloitteista työotetta. Kokemus varastotyöstä ei ole välttämätöntä, vaan asenne ratkaisee – uudet työntekijät perehdytetään työtehtäviin.

Avoimet työpaikat
Katso avoimet työpaikat

Würth Oy kasvaa, joten uusia työmahdollisuuksia on usein avoinna.

Henkilöstömme esittäytyy
Tutustu meihin lähemmin

Henkilöstömme esittäytyy

Asiakkaat kertovat
Asiakasta varten

Katso mitä asiakkaamme kertovat meistä.

Asenne ja arvot
Würth kulttuuri

Würthillä asenne ja arvot ratkaisevat