Tervetuloa Würth Oy:n palvelusivustolle | Vain yritysasiakkaille  
Ura

Oletko hüümorintajüinen? Ratkaisühenkinen? Neüvokas? Saattaisit sopia joukkoomme Würthille, juuri tuollaisena kuin olet. Pyrimme aina palkkaamaan oikean persoonan oikeaan työhön. Meillä lüonne ratkaisee ja siksi se, kuka olet tänään, ei vielä määritä sitä, mitä kaikkea voit tehdä huomenna. Hae siis rohkeasti!

Würth on kasvun paikka

Yritys laajentuu ja kasvu on geeneissämme, joten uusia työpaikkoja on usein avoinna. Autamme sinusta erinomaisen kouluttamalla ja tukemalla. Würthillä et ole yksin. Valmennukset ja koulutukset jatkuvat säännöllisesti koko uran ajan syventäen osaamistasi. Lue lisää Würth kulttuurista

Würthin avoimet työpaikat

Würth rekrytoi noin 150 uutta työntekijää vuosittain. Suurin osa avoimista työpaikoistamme on teknisen myyjän tehtäviä myyntiedustajana tai Würth centereillä eri puolella Suomea. Työllistämme myös suuren joukon varastotyöntekijöitä logistiikkakeskuksessamme ja eri alojen asiantuntijoita pääkonttorillamme Riihimäellä.

Myynnin tehtävät

Useimmissa tapauksissa uudet myyjät aloittavat työt Würth centerillä. Teknisen myyjän tehtäviin Würth centerillä kuuluu aktiivinen myyntityö, asiakaspalvelu esimerkiksi oikeaa kiinnitysratkaisua tai työkalua valittaessa, uusien tuotteiden esittely sekä mm. myymälän hoitoon liittyvät tehtävät. Würth Centerit ovat auki arkipäivisin klo 6:30-17:00, joten myyjiemme työajat ovat kaupan alalla poikkeuksellisen mukavat. Würth centerillä työskentelevillä teknisillä myyjillä on kiinteä kuukausipalkka.

Osa myyjistä siirtyy myyntiedustajan tehtäviin kokemuksen karttuessa. Myyntiedustajan työ on liikkuvaa asiakkaiden luona tapahtuvaa myyntityötä. Myyntiedustajan tehtävänä on huolehtia asiakkaista sovitun toimintamallin mukaan, kehittää asiakassuhdetta, esitellä uusia tuotteita ja hoitaa tuotetilaukset. Tuotteet toimitetaan asiakkaille suoraan Riihimäen logistiikkakeskuksesta kuljetusliikkeen välityksellä. Provisiopalkkaisena myyntiedustajalla on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa ansioihinsa. Myyntiedustajan työsuhde-etuihin kuuluu vapaa autoetu..

Tehtävät Riihimäen logistiikkakeskuksessa

Modernissa logistiikkakeskuksessamme työskentelee noin 170 varastotyöntekijää. Työtehtävät koostuvat monipuolisista varastotöistä, kuten saapuvan tavaran vastaanotosta, keräilystä, hyllytyksestä sekä lähettämötyöstä. Työ on vakituista, kuukausipalkkaista 2-vuorotyötä (klo 6-14 ja 14-22).

Työntekijöiltä toivomme positiivista, reipasta ja oma-aloitteista työotetta. Kokemus varastotyöstä ei ole välttämätöntä, vaan asenne ratkaisee – uudet työntekijät perehdytetään työtehtäviin.

Avoimet työpaikat
Katso avoimet työpaikat

Würth Oy kasvaa, joten uusia työmahdollisuuksia on usein avoinna.

Tutustu meihin
Tutustu meihin lähemmin

Henkilöstömme esittäytyy

Asiakasta varten
Asiakasta varten

Katso mitä asiakkaamme kertovat meistä.

Würth kulttuuri
Würth kulttuuri

Würthillä asenne ja arvot ratkaisevat