Tervetuloa Würth Oy:n palvelusivustolle | Vain yritysasiakkaille  
Turvallisuuskoulutus Di-isosyanaattia sisältävien polyuretaanituotteiden käsittely ja käyttö

Tuotteiden teollisuus- ja ammattikäyttö edellyttää asianmukaista koulutusta 24.8.2023 alkaen.

EU:n REACH-asetukseen perustuvan rajoituksen mukaan di-isosyanaatteja sisältäviä polyuretaaniliimoja ja -tiivisteaineita käsittelevien tai käyttävien henkilöiden (teollisuus- ja ammattikäyttö) on suoritettava hyväksytysti kyseisten aineiden käsittelyä koskeva koulutus. Altistuminen di-isosyanaateille voi aiheuttaa hengitysteiden herkistymistä, ihottumaa, pahimmillaan jopa työperäistä astmaa.

Suorita maksuton verkkokoulutus ja tarkastele suorituksesta saamaasi todistusta helposti ja nopeasti tietokoneen tai älylaitteen ja Würthin tunnusten avulla.

Koulutuksen suorittaminen on helppoa ja nopeaa, ja siitä saatava todistus on voimassa viisi (5) vuotta.

Kirjaudu sisään Würth koodilla: FEICA_21_N12

  • Koulutusta edellyttävien polyuretaanituotteiden etiketeissä on nykyisin mainita, että tuotteen teollisuus- ja ammattikäyttö edellyttää asianmukaista koulutusta 24.8.2023 alkaen.

Mikäli sinulla on kysyttävää ota meihin yhteyttä – asiakaspalvelumme auttaa aina mielellään. 010 308 6700

Koulutuksen vaativat tuotteet
Koulutuksen vaativat tuotteet
Vaihtoehtoiset tuotteet
Vaihtoehtoiset tuotteet - varmista soveltuvuus kohteeseen
Usein kysytyt kysymykset
  • Koulutussivusto saattaa olla ruuhkautunut
  • Koodi maksuttomaan koulutukseen on ”kopioitu tekstistä” liian pitkänä> kirjoita koodi koulutuksen ”Kuponki" – kenttään
  • Würth Oy:n tarjoaman koulutuksen numero on 048

Ette voi. Jokaisen on kirjauduttava koulutukseen henkilökohtaisesti, sillä jokainen koulutuksen suorittanut saa todistuksen koulutuksesta sähköpostiinsa.

Würth Oy:n tarjoama koulutus numero 048 kattaa pienet pakkaukset; patruunat, uretaanipullot yms. Asiakas itse pystyy linkin kautta näkemään, minkä koulutuksen tarvitsee.

Koulutusvaatimus koskee vain ammattikäyttöä. Opiskelijoiden ei ole pakko koulutusta suorittaa, mutta he voivat itse päättää onko koulutus tarpeellinen.