Tervetuloa Würth Oy:n palvelusivustolle | Vain yritysasiakkaille  
eShop
eShop - ei pelkkä verkkokauppa vaan palvelusivusto

Würth eShop toimii tilausjärjestelmän lisäksi sähköisenä tuoteluettelona. Verkkokaupastamme löydät yli 75 000 tuotetta. Tuotteiden takaa löytyy kattavasti tietoja kuten; tekniset tiedot, kemikaalien käyttöturvallisuustiedotteet, hyväksyntöjä, CAD kuvia, videoita ja muita tarpeellisia tiedostoja.

Löydät täydellisen tuotevalikoiman moniin ammatteihin, mukaan lukien käsityökalut, kulutustarvikkeet, kemikaalit sekä työvaatteet ja henkilönsuojaimet.

Kirjautuneena enemmän ominaisuuksia käytettävissä

Tutustu eri kirjautumisprosesseihimme

Oletko valmis tulevaisuuteen?

Vaikka moni meistä arvostaa perinteistä tapaa hoitaa asioita, ei ole kieltäminen, että tulevaisuus tuo mukanaan myös uusia mahdollisuuksia ja tehokkuutta liiketoimintaamme. Verkkokauppamme on suunniteltu juuri tähän tarkoitukseen – yhdistämään perinteisen toimintatavan parhaat puolet uuden ajan mahdollisuuksiin.

Kenties olet tottunut kynään ja paperiin, mutta mitä jos voisit samalla säilyttää sen henkilökohtaisen palvelun tunteen ja helpottaa samalla arkeasi? Verkkokauppamme tarjoaa yli 75 000 tuotteen laajan valikoiman, joka on helposti selailtavissa ja sisältää kattavat tuotetiedot. Sinun ei tarvitse enää etsiä manuaaleja tai lappusten päällekirjoituksia – kaikki mitä tarvitset, on saatavilla yhdestä paikasta.

Miten teet enemmän vähemmällä?

Verkkokauppamme on suunniteltu mahdollistamaan tehokkuus ja tuottavuus. Voit hyödyntää laajaa tuotevalikoimaamme, joka kattaa kaikki ammattialat, ja optimoida liiketoimintaasi käyttämällä verkkokauppamme monipuolisia toimintoja. Näihin kuuluvat click&collect, tilauspohjat, jatkuvat tilaukset, centereiden saldot, päävarastotilaukset suoraan centereille ja paljon muuta.

Miten hyödynnät Centereitä ja eShopia parhaiten?

Meille on tärkeää, että voit hyödyntää palvelujamme omalla mukavuusalueellasi. Vaikka verkkokauppamme tarjoaa monia käteviä ominaisuuksia, voit edelleen tilata puhelimitse tai Centerillä keskustelemassa asiantuntijamme kanssa. Haluamme tehdä liiketoiminnastamme saumattoman kokemuksen kaikille asiakkaillemme, oli sitten kyseessä diginatiivi tai perinteisiä arvoja kunnioittava asiakas.

Kirjautuneena verkkokauppaamme näet myös centereidemme saldot ja voitkin katsoa valmiiksi, että tarvitsemasi tuote varmasti löytyy valitsemaltasi centeriltä. Samalla voit tilata tuotteet jo valmiiksi Click&Collect toiminnon avulla. Centereiden valikoimat vaihtelevat alueellisesti ja sen mukaan mitä seinien sisälle mahtuu. Huomoi kuitenkin, että kaikki päävaraston tuotteet on tilattavissa valitsemallesi centerille rahtivapaasti

Miten saat lisää aikaa eShopin avulla?

Eikö olisikin hienoa, jos työajan voisi käyttää tehokkaasti ilman rutiininomaisia tehtäviä. Verkkokauppamme tarjoaa useita toimintoja kuten tilausmallien tallentamisen ja automaattisesti uusiutuvien tilausten ajoittamisen, jolloin voit keskittyä olennaiseen – omaan liiketoimintaasi. Säännöllisesti tarvitsemasi tuotteet toimitetaan työmaalle, eivätkä työt seisahdu tuotepuutteiden takia. Olemmekin tekemässä arjestasi sujuvampaa, olitpa sitten täysin digivalmis tai vasta matkalla kohti digitaalista tulevaisuutta.

Kaikki nämä ominaisuudet kirjautuneena:

  • Myymäläkohtaiset tuotesaldot kirjaantuneena
  • Tilauspohjat helpottavat ja nopeuttavat useasti ostettavien tuotteiden tilaamista
  • Tilausrajat ja hyväksynnät
  • Toistuva tilaus - automatisoi säännöllisesti tarvittavien tuotteiden tilaaminen
  • Center haku
  • iisi!! - kemikaalienhallintajärjestelmä
  • Kirjautuneena näet samat asiakaskohtaiset hinnat kuin centerillä

Etkö ole vielä asiakkaamme?

Voit avata meille yritystilin ja samalla saat eShop tunnukset.

Lataa eShop mobiilisovellus sovelluskaupasta

Mobiilissa näet tuotteet, Würth Centerien yhteystiedot ja ajo-ohjeet. Voit tehdä tilaukset päävarastoon tai Click & Collect-noutotilauksena Würth Centerille.