Tervetuloa Würth Oy:n palvelusivustolle | Vain yritysasiakkaille  
Työturvallisuus ja Safety@Work ®
Työturvallisuus

Safety@Work®-asiantuntijat

Autamme sinua kehittämään, ylläpitämään ja hallinnoimaan työturvallisuuteen liittyviä asioita. Safety@Work®-asiantuntijat ovat Työterveyslaitoksen ja Suomen Työturvallisuuden liiton kouluttamia suojainasiantuntijoita. Koulutus koostuu työturvallisuuden ja riskin arvioinnin perusteista, henkilönsuojaimien perusteista sekä henkilönsuojainryhmien syventävistä moduuleista.

Safety@Work®- sidosryhmät

STYL Ry on perustettu 1973, tehtävinä on kouluttaa jäsenistöään ja vaikuttaa työsuojelun kehittämiseen yhdessä viranomaisten kanssa. Würth Oy on yhdistyksen jäsen ja Safety@Work® tiimin vetäjä Tuomas Syyrakki toimii STYL hallituksessa.

Styl

Finnsafe Ry on perustettu 1970, arvoina työelämän asiantuntemus, luotettavuus,vastuullisuus ja yhteisöllisyys työturvallisuuden ja –hyvinvoinnin saralla. Würth Oy on Finnsafe Ry:n kannatusjäsen.

Finnsafe

Skills Finland Ry edistää ammatillista koulutusta. Würth Oy on yhdistyksen yhteisöjäsen ja toiminut yli 10 vuotta Taitaja –kilpailun pääyhteistyökumppanina sekä eri kilpailulajien työturvallisuusasiantuntijana ja –tuomarina.

SkillsFinland

Palveluitamme sinulle


iisi - Kemikaalienhallintajärjestelmä

Kartoitukset

Koulutukset

Suojautuminen


Hengityksensuojaimet

Kaasuhälyttimet

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Jätä yhteystietosi alle ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä.