Tervetuloa Würth Oy:n palvelusivustolle | Vain yritysasiakkaille  
Ura Würthillä

Henkilöstömme esittäytyy

Wilma Pihlastie

Wilma Pihlastie, Välitysmyyjä/ostaja

Aloin työskennellä Würthillä vuonna 2017 saadessani elämäni ensimmäisen vakituisen työpaikan. Ensimmäisen vuoden työskentelin Vantaankosken Würth-Centerillä asiakaspalvelutehtävissä, josta siirryin vuonna 2018 Riihimäelle tuoteosastolle välitysmyyntitiimiin vahvuutenani työkalut

Välitysmyyntitiimissä olen saanut kartuttaa teknistä osaamistani niin muovimateriaalien, kiinnitystarvikkeiden kuin työkalujen osalla. Sisäisten asiakkuuksien ja myyntityön lisäksi olen syventänyt ammattiosaamistani myös ostajan töissä. Tammikuussa 2023 sain firman sisällä siirron Smart Work-tiimiin ja lähikuukausina pääsen syventymään Wücon-maailmaan uusien kollegoideni kanssa. Würth on työnantajana antanut mahdollisuuden edetä työuralla ja jokainen työntekijä saa rakentaa varmasti oman näköisensä urapolun kasvaessaan Würthiläiseksi.

Würthiläisyyden parhaat puolet ovat ehdottomasti mahtavat työkaverit ympäri Suomen ja ennen kaikkea mielekäs ilmapiiri!

Reetta Kallio

Reetta Kallio, Myyntisihteeri

Aloitin Würthillä viisi vuotta sitten kesätöissä varaston puolella. Varastossa olin töissä kesätöiden lisäksi välivuonna sekä kouluun päästyäni myös koulun ohella. Harjoittelun tullessa ajankohtaiseksi kysyin olisiko sitä mahdollista suorittaa toimiston puolella. Paikka harjoittelulle löytyi myynnin tuesta ja lopulta työsuhde vakinaistettiin ja nykyinen työnimikkeeni on myyntisihteeri. Würthillä olen päässyt etenemään ja haastamaan itseäni uusissa työtehtävissä. Nykyisessä työssäni pääsen olemaan niin edustajien kuin myyntipäälliköidenkin apuna ja selvittää kaikenlaisia eteen tulevia haasteita. Parasta työssäni on työkaverit ja mahtava ryhmähenki!

Marko Tuominen

Marko Tuominen, Laatuinsinööri

Hain Würthille töihin reilut seitsemän vuotta sitten, koska myyntityö kiinnosti. Aloitin Centermyyjänä ja sitä työtä tein noin kaksi ja puoli vuotta. Halusin tehdä yrityksessä myös muita töitä ja pääsinkin myynnin tukeen, kun siellä paikka aukeni. Huomasin heti, että vaikka olen edelleen samassa yrityksessä töissä, työtehtävät ovat aivan erilaisia ja opinkin todella paljon uutta.

Myyntisihteerinä ehdin olemaan vajaan vuoden verran, kunnes minua pyydettiin laatuinsinööriksi. Otin haasteen vastaan ja jälleen sain tilaisuuden oppia paljon uutta. Nyt olen toiminut laatuinsinöörinä reilut neljä vuotta ja päässyt todella hyvälle näköalapaikalle, jossa saan työskennellä tiiviisti kaikkien osastojen kanssa.

Päivittäisessä työssäni vastaan toimittajakyselyihin, autan asiakas- ja myyntipäälliköitä, vastaan yrityksen laatuasioista yhdessä laatupäällikön kanssa ja teen myös todella paljon muuta. Mielestäni Würthillä on hyvät mahdollisuudet edetä urallaan, jos itse niin tahtoo

Sanna West

Sanna West, Myyntiedustaja

Aloitin työt Würthilla syyskuussa 2020. Toimin alkuun centermyyjänä ja ehdin parin vuoden aikana työskennellä muutamalla eri Centerillä Helsingin alueella. Tykkäsin Centeriltä lähteä kenttämyyjien avuksi, jos siihen vain oli tilaisuus ja siirryinkin sittemmin myyntiedustajaksi. Työ on monipuolista, liikkuvaa ja itsenäistä, mutta meillä on hyvät tukiverkostot puhelimen päässä ja muutenkin hyvä porukka millä töitä tehdään. Asenne ratkaisee ja tekemällä oppii!

Lissu Aaltonen

Lissu Aaltonen, Logistiikka

Olen Lissu, olen 61 vuotias. Tulin Würthille töihin 25 v sitten. Vuosien varrella olen päässyt kokemaan logistiikkatyötä ja sen kehittymistä monin tavoin. Olen tehnyt keräystyötä paperisilla keräyslistoilla ja tarkastanut asiakaslähetyksiä keräyksen jälkeen

Automaattivaraston valmistuttua siirryin sinne keräily- ja pakkaustyöhön. On ollut mukavaa saada tehdä ja oppia erilaisia töitä. Olen saanut kouluttaa uusia työntekijöitä, siinä on mukavaa haastetta molemmin puolin. Minulle on töissä tärkeää mukavat työkaverit ja se, että aina voi kysyä jos on jotain mitä ei tiedä. Aina on jotain uutta opittavaa!

Juha Kielorinne

Juha Kielorinne, Data Manager

Tulin taloon 2007 Centermyyjäksi Parkanoon. 2012 muutin Hämeenlinnaan suuntaan ja sisäisen siirtomahdollisuuden ansiosta minun ei tarvinnut etsiä uutta työtä, vaan siirryin työskentelemään Hämeenlinnan Centereille. Sain heti toivomaani vastuuta ja tehtäväni oli tuoda uutta näkökulmaa Center-toimintaan ja myyntiin

Vuoden 2014 alkupuolella minua pyydettiin mukaan IT-projektiin. Koska pidän haasteista ja innostun uudesta, lähdin mukaan. Viimeisen kymmenen vuoden aikana olen toiminut erilaisten ohjelmien pääkäyttäjänä ja vastannut tuotetietojen käännöksistä, kouluttanut tuotepäälliköitä ja antanut käyttäjätukea sekä toiminut itse Hydrauliikan ja pneumatiikan tuotepäällikkönä. Vastuualueekseni on muodostunut sähköinen tuotehallinta kokonaisuudessaan.

Pidän siitä, että työni on globaalia, vaiherikasta, antoisaa, opettavaista ja täynnä mahdollisuuksia! Osittain ei niin näkyvää mutta sitäkin tarpeellisempaa.

Markku Sulasalmi

Markku Sulasalmi, Head of eCommerce

Würth on myös digi! Oma urapolkuni Würth Oy:ssä on jatkunut jo 17 vuotta ja on kuljettanut minut IT-osaston keltanokasta uuden ajan kynnykselle rakentamaan digitaalisia palveluita asiakkaillemme.

Jos pohdit Würthiä työnantajana, niin voin luvata että meillä pääsee omalla työpanoksellaan vaikuttamaan mihin ja kuinka pitkälle polku vie. Tervetuloa kollegaksi!”

Mirkka Haakana

Mirkka Haakana, Tekninen myyjä

Tulin taloon 2002 puhelinvaihteeseen. Talo tuli hyvin tutuksi ja oppi tietämään kuka tekee mitäkin. Viiden vuoden kuluttua siirryin tarjousmyyntiin, joka myöhemmin yhdistyi muutaman osaston kanssa myynnin tuki –osastoksi. Olin taustatukena kenttämyyjille sekä myyntipäälliköille. Vuoden 2019 lopussa käynnistettiin uusi osasto MyCenter, johon minäkin siirryin, myyntityön ihmeelliseen maailmaan. Hoidan omia asiakkuuksia, kenttäedustajista poiketen - puhelimitse ja sähköpostilla. Työ on uutta, jännittävää, haastavaa ja tarjoaa paljon onnistumisen tunteita.

Matti Nenonen

Matti Nenonen, Työnjohtaja

Olen työskennellyt Würthillä 10 vuotta erinäisissä työtehtävissä. Viimeiset 4 vuotta olen ollut lähtevän tavaran työnjohdossa.

Vastuualueisiini kuuluu mm. päivittäisen 100% toimitusvarmuuden varmistaminen. Würthillä parasta on erityisesti hyvät työkaverit, monipuoliset työtehtävät ja positiivinen työilmapiiri!

Johan Lehtonen

Johan Lehtonen, Safety@Work

Työskentelen työturvallisuusasiantuntijana alueena Etelä-Suomi ja ruotsinkieliset alueet.

Tapaan työssäno paljon asiakkaita ha tämä on yksi parhaista puolista työssäni. Onnistumisia saan kokea jakuvasti; kun autan asiakasta valitsemaan työtehtävään soveltuvan oikean henkilönsuojaimen tai pidän vaikkapa henkilönsuojainkoulutuksen, jossa opastetaan henkilönsuojainten oikeasssa käytössä.

Omalla työlläni voin olla ennaltaehkäisemässä työtapaturmia sekä parantamassa työterveyttä.

Janne Kiurula

Janne Kiurula, Huoltoasentaja

Würth-vuosia takana on 25 vuotta, joista huoltopalvelussa 23 vuotta. Vuosien aikana huollettuja koneita on kertynyt osaltani yli 25.000 kpl. Kun aloitin huollossa 1998, meitä oli 4 henkilöä. Nyt meitä on jo 10. Kertokoon tämä osaltaan kasvusta, mitä olen päässyt seuraamaan. Huollan pääsääntöisesti kompressorit, imurit, akku- ja impulssinaulaimet.

Asiakkailta ja myyjiltämme saatu positiivinen palaute on paras kiitos hyvin tehdystä työstä!