Tervetuloa Würth Oy:n palvelusivustolle | Vain yritysasiakkaille  
Ajoneuvodiagnostiikka
Ajoneuvodiagnostiikka

Würthillä on kattava yli 20 vuoden kokemus ajoneuvodiagnostiikasta, ja kuulumme johtaviin monimerkkisten ajoneuvodiagnostiikkalaitteistojen kehittäjiin. Henkilö- ja pakettiautojen diagnosointiohjelmamme WOW! sekä raskaan kaluston WabcoWürth ovat avainasemassa huolto- ja korjausprosessien tehostamisessa ja asiakkaiden ajoneuvojen turvallisuuden ja suorituskyvyn varmistamisessa. Ohjelmistot tarjoavat monipuolisia ominaisuuksia, kuten automaattisen järjestelmän skannauksen, vikakoodien luvun ja poiston, mittatyökalut, itsetestit, kalibroinnit, parametrien koodauksen, huolto-ohjeet, tekniset tiedot, kytkentäkaaviot ja kustannuslaskennan. Diagnostiikkaohjelmistoille tarjoamme vaihtoehtoisia lisenssejä asiakkaan tarpeen mukaan. Käyttääksesi diagnostiikkaohjelmistoja, tarjoamme kattavan valikoiman erilaisia diagnostiikkatietokoneita ja lukijoita.

Würth tarjoaa kaikille diagnostiikkalaitteille asennus- ja käyttöopastuksen sekä suomenkielisen asiakastuen arkisin klo 8–16.

WOW! - kampanja käynnissä

Ostaessasi tuotteita WOW! -tuoteperheen eri tuoteryhmistä SAAT TUNTUVAN KAMPANJA-ALENNUKSEN!
Mitä useamman tuoteryhmän tuotteita ostat, sitä suuremman alennuksen seuraavan tuoteryhmän tuotteista saat!

Diagnostiikkalukijoita

Looqer-diagnostiikkalukija

Monipuolinen ja kätevä laite, henkilö- ja pakettiautojen diagnosointiin. Sitä voi käyttää pienenä, langattomana tikkuversiona tai mukana tulevan kaapelin kanssa jolloin käytössäsi on DoIP toiminto ajoneuvoille joissa sille on tarvetta.

Voit yhdistää sen, koeajaa ajoneuvon, tallentaa ajon aikana esivalitut tiedot sisäiseen muistiin ilman muita laitteita ja analysoida ne myöhemmin. Laite on varustettu Pass Thru J2534 -yhteensopivuudella, joka mahdollistaa alkuperäisten valmistajien diagnostiikkaohjelmistojen käytön mikä voi vähentää korjaamoiden tarvetta investoida kalliisiin merkkikohtaisiin laitteistoihin. Looqer hyödyntää uusinta teknologiaa, kuten CAN FD, DoIP, Pass Thru sekä Wi-Fi- ja Bluetooth.

Snooper+ diagnoosilukija

Tarjoaa edullisemman vaihtoehdon niille, jotka eivät tarvitse PassThru-ominaisuutta henkilö- ja pakettiautojen diagnosoinnissa.

W.EASY Box 2.0 diagnostiikkalukija

Soveltuu henkilöautoille, korma-autoille, puoliperävaunuille, perävaunuille, pakettiautoille ja linja-autoille. Se tukee myös EBS:ää, ABS:ää ja ECAS-parametrien lukua ja koodausta, mikä tekee siitä täydellisen työkalun ammattilaisille. Laitteen ohjelmisto sisältää myös alkuperäisen Wabco-ohjelmiston.

Haluatko kuulla lisää ajoneuvodiagnostiikasta?

Jätä yhteystietosi alle, niin asiantuntijamme on teihin yhteydessä.