Tekninen myyjä

TEKNINEN MYYJÄ WÜRTH CENTERILLE KEURUULLE

Toimintamme laajentuessa

Etsimme innostünütta ja palvelühenkistä myyjää Keuruun centerille.

Oletko ratkaisühenkinen ja lüotettava? Saattaisit sopia myyntitehtäviin Würthille, juuri tuollaisena kuin olet. Pyrimme aina palkkaamaan oikean persoonan oikeaan työhön. Meillä lüonne ratkaisee ja siksi se, kuka olet tänään, ei vielä määritä sitä, mitä kaikkea voit tehdä huomenna.

Hae meille tekniseksi myyjäksi Würth centerille myymälätyöhön. Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, sillä palkkaamme teknisiä myyjiä erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla. Tärkeimpiä ominaisuuksiasi ovat asiakaspalveluhenkisyys, oma-aloitteisuus sekä halukkuus kehittyä ja oppia lisää käytännön teknisistä tuotteistamme.

Teknisen myyjän tehtäviin kuuluu yritysasiakkaiden auttaminen ja ongelmien ratkaiseminen, esimerkiksi oikean kiinnitysratkaisun tai työkalun valinnassa, sekä uusien tuotteiden esittely ja myymälän avustavat tehtävät. Würth Centerillä työ on itsenäistä tiimityötä myymäläkollegoiden kanssa, mutta myös yhteistyötä myyntiedustajien ja asiakaspäälliköiden kanssa.

Würth Centerit ovat auki arkipäivisin klo 6.30-17.00, joten myyjiemme työajat ovat kaupan alalla poikkeuksellisen mukavat. Tarjoamme vakituisen ja kokopäiväisen työn kiinteällä kuukausipalkalla. Meillä pääset työskentelemään mukavassa porukassa, luotettavassa ja vakavaraisessa yrityksessä.

Würthillä et ole yksin, sillä autamme sinua kehittymään erinomaiseksi myyjäksi kouluttamalla ja tukemalla. Valmennukset ja koulutukset jatkuvat säännöllisesti koko uran ajan syventäen osaamistasi. Meillä on myös etenemismahdollisuuksia, sillä osa myyjistä siirtyy kokemuksen karttuessa liikkuvaan myyntityöhön myyntiedustajaksi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, hakuaika päättyy 30.5.2023. Lisätietoja avoimesta tehtävästä saat wurth.fi/rekrytointi sekä yhteyshenkilöltämme: Heidi Alatervo-Ropponen, 050 553 5300, heidi.alatervo-ropponen@wurth.fi

Yli 45 vuotta Suomessa toiminut Würth Oy on teknisen tukkukaupan markkinajohtaja ja osa maailmanlaajuista Würth-konsernia. Tuotevalikoimaamme kuuluvat työkalut sekä teollisuus- ja kiinnitystarvikkeet. Asiakkaitamme ovat mm. teollisuuden, rakentamisen ja kunnossapidon ammattilaiset. Suomen pääkonttorimme ja logistiikkakeskuksemme sijaitsee Riihimäellä, ja Würth centereitä on Suomessa jo 200. Würthiläisiä on Suomessa jo noin 1400, joten pääset osaksi suurta ja kirjavaa joukkoa, josta löytyy paljon lüonnetta. We ♥ ü – juuri tuollaisena kuin olet!

Hae paikkaa tästä 30.5.2023 mennessä