Tervetuloa Würth Oy:n palvelusivustolle | Vain yritysasiakkaille  
Tour De Würth

Tour de Würth on saatu päätökseen ja pyöräilyn avulla Yeesin hyväntekeväisyyspottiin kertyi 117 etappia eli yhteensä 1170€. Kiitos kaikille polkijoille.

Matkan varrella kuitenkin lisäsimme panoksia ja maksamme jokaisesta kesäkuun loppuun mennessä tehdystä eShop tilauksesta eurin hyväntekeväisyyspottiin. Vielä on siis aikaa osallistua.

Pyöräilemme kesäkuussa Suomen läpi hyvän asian vuoksi!

Seuraa matkaa tältä sivulta. Lahjoitamme jokaisesta pyörräillystä etapista 10€ / hlö Yeesille nuorten mielenterveyden tukemiseen.
Lähde mukaan sellaisena kuin olet - tai haluat olla! Gravelpyörä tai mummomankeli!

Pyöräily on otettu ympäri Suomea hyvin vastaan ja reitin ulkopuolellakin on pyöräilty Tour de Würth tapahtuman innostamana. Koska kaikki eivät ymmärrettävästi pääse osallistumaan pyöräilytapahtumaan, päätimme lisätä hyväntekeväisyyspottia lahjoittamalla jokaisesta kesäkuun loppuun mennessä tehdystä eShop tilauksesta euron Yeesin pottiin! Tästä ostoksille!

Yeesi

Nuorten mielenterveysseura - Yeesi näkee Tour de Würthin huikeana mielenterveystekona!

Kesäkuussa poljettavan Tour de Würthin lahjoituskohteena oleva Nuorten mielenterveysseura - Yeesi ry esittäytyy. Yeesi tekee edistävää mielenterveystyötä valtakunnallisesti nuorilta nuorille -periaatteella. Olemme olemassa, jotta nuoret saavat edellytyksiä vahvistaa omaa ja toisten nuorten mielenterveyttä arjessa ja yhteiskunnassa, Yeesin toiminnanjohtaja Kalle Laanterä kertoo.

Nuorten mielenterveydestä ja huolesta nuorten jaksamisesta on puhuttu viime vuosina todella paljon ja yhteiskunnassamme on monia tekijöitä, jotka tällä hetkellä kuormittavat kohtuuttomasti nuoria. Mielenterveyspalveluihin tulee satsata, samalla on kuitenkin tärkeää edistää mielenterveyttä yksilöiden, yhteisöjen, yhteiskunnan ja kulttuurimme tasoilla. Mielenterveyden edistäminen on todettu kustannusvaikuttavaksi toiminnaksi ja esimerkiksi sijoituksen mielenterveyden edistämiseen kouluissa on laskettu palautuvan takaisin viisinkertaisena Laanterä jatkaa.

Haluamme Yeesissä myös muistuttaa, että meillä jokaisella on mielenterveys ja sitä voi vahvistaa pienilläkin teoilla. Olemme erittäin innoissamme siitä, että Würth haluaa Tour de Würth tempauksen kautta tehdä hyvää ja edistää nuorten mielenterveyttä. Tour de Wurth on jo itsessään aivan huikea mielenterveysteko. Se vahvistaa yhteisöllisyyttä, tarjoaa yhteisiä hyviä hetkiä ja muistoja sekä antaa kaikille osallistujille mahdollisuuden nauttia hetken kesästä ja suomalaisesta luonnosta pyörän satulasta. Juuri sellaista toimintaa, minkä näemme Yeesissä tärkeäksi meidän kaikkien mielenterveyden ja hyvinvoinnin vaalimiseksi, Laanterä kiteyttää.

Yeesin saamat lahjoitusvarat mahdollistavat muun muassa mielenterveystaitoja vahvistavien työpajojen pitämisen oppilaitoksissa, vertaisryhmä- sekä vapaaehtoistoimintaa nuorille sekä nuorille suunnattujen hyvän mielen tapahtumien järjestämisen.

Lue lisää Yeesin toiminnasta https://www.yeesi.fi/

Voit seurata myös nuorille suunnattuja kanaviamme Instagramissa ja Tiktokissa @yeesaamaan

Päätösetappi Rovaniemi - Ivalo

Päätösetapille lähti neljä reipasta pyöräilijää kahdeksan aikaan. Ensimmäiset 30 km autolla liikenneturvallisuuden ja rekkaliikenteen vuoksi.
Sää oli aurinkoinen ja suorastaan helteinen +25.

Koko tourin korkein kunta Saariselän Kaunispää huiputettiin 100 km kohdalla, kuuden tunnin ajon jälkeen.
Huolto pelasi 5 km etapein ja huoltoapua tarjottiin myös moottoripyöräilijän ajovaloille. Tourin maaliin Ivaloon saavuttiin 15:30

Lähtö Rovaniemeltä
Matkalla
Kunnon eväät
Tauon paikka
Tauko
Huoltoapua motoristille
Ivalo

Tour de Würthin toiseksi viimeinen päivä

Perjantaina suunaattiin Rovaniemeltä Sodankylään.

Matkalla Lantalaisten valtakunta päättyi ja Lapin valtakunta alkoi. Tour de Würthin loppusuora alkaa siis jo häämöttää.

Lähtö Rovaniemeltä
Matkalla
Ellu ja Keijo
Huoltotauko
Lapin rajalla
Poro

Yhdestoista päivä Kemi - Rovaniemi

Upea aurinko saatteli kolme kovaa polkumiestä ja huoltoleidin matkaan Kemistä klo 8:00. Maisemista ja kelistä saimme nauttia koko 120 km. Hankalissa kohdissa huoltoauto toimi hyvin turva-autona ja matka taittui mukavasti, sopivin välimatkoin taukoja pitäen ja eväistä nauttien.

Lähtö Kemistä
Puhelinkoppi
Huoltotauko
Pyöräilijät

Päivä kymmenen Oulu - Kemi

Matkaan lähdettiin 7 pyöräilijän voimin varhain aamulla. Sää suosi heti aamusta ja aurinko lämmitti mukavasti.

NelosGrilli Iissä toimi ensimmäisenä huolto-/tankkauspaikana. Toinen tauko pidettiin Kuivaniemellä ja meininki ryhmän sisällä oli edelleen hieno ja voimaannuttava.

Viimeinen tauko pidettiin Simossa. Iloinen porukkamme aiheutti sen verran mielenkiintoa, että Virve Piittinen ja Jukka Ryhänen, kaksi innokasta sivullista pyöräilijää halusi lähteä ryhmän mukaan tekemään hyvää ja polkemaan arvokkaan asian puolesta Kemiin asti! Matka jatkui suotuisasti ja yllättävän nopeasti Kemiin asti yhdeksän pyöräilijän voimin!

Päivän pyöräilijät; Kalle Miettunen / Kiinteistöhuolto Jurvelin Oy, Arttu Nikkilä / Bauhaus, Eemil Ahonen / Ravintola Puistola sekä Würthiltä Jani Semenoja, Mikko Mård ja Arto Hökkä

Lähtö Oulusta
Matkalla
Hyvä meininki
Sulassa sovussa

Päivä yhdeksän Raahe - Oulu

Etappi startattiin jo varhain aamulla, kun pyöräilijät ja kalusto siirtyi Oulusta Raaheen. Raahessa oli aurinkoinen ilma ja kaikilla iloinen mieli. Raahesta lähdettiin matkaan klo 8:30 Siikajoen, Lumijoen ja Limingan maalaismaisemissa pyöräillen. Kahdeksan hengen ryhmä koostui asiakkaista ja Würthin henkilökunnasta; Mikko Korhonen / Varmakoti, Kari Holappa / OSAO, Markku Telkkälä SAH sekä Arto Hökkä, Mikko Mård, Kai Sonny, Roope Petäjäniemi ja Aki Pernu Würthiltä.

Ryhmähenki ja tsemppaus oli korkealla. Matkalla pidettiin kolme taukoa. Haavereita ei sattunut ja huolto pelasi, kiitos siitä Marian ja Jaakon. Aurinkoisessa säässä saavuimme yhtenä ryhmänä, paljon, paljon ennakoitua aikaisemmin Ouluun klo 13:20

Lähtö
Matkalla
Matkalla
Tauon paikka
Huoltokuskit
Maalissa

Pyöräilyetapit

To 1.6 Hanko - Tammisaari Klo 9.00

To 8.6 Ähtäri - Alajärvi Klo 9.00

To 1.6 Tammisaari - Karjaa Klo 11.00

Pe 9.6 Alajärvi - Nivala Klo 8.00

To 1.6 Karjaa - Lohja Klo 13.00

Ma 12.6 Nivala - Ylivieska Klo 8.00

Pe 2.6 Lohja - Nummela Klo 9.00

Ma 12.6 Ylivieska - Kalajoki Klo 10.00

Pe 2.6 Nummela - Nurmijärvi Klo 10.00

Ma 12.6 Kalajoki - Raahe Klo 11.00

Pe 2.6 Nurmijärvi - Hyvinkää Klo 12.00

Ti 13.6 Raahe - Oulu Klo 9.00

Pe 2.6 Hyvinkää - Riihimäki Klo 14.00

Ke 14.6 Oulu - Kemi Klo 8.00

Ma 5.6 Riihimäki - Hämeenlinna Klo 9.00

To 15.6 Kemi - Rovaniemi Klo 8.00

Ma 5.6 Hämeenlinna-Valkeakoski Klo 12

Pe 16.6 Rovaniemi - Sodankylä Klo 8.00

Ti 6.6 Valkeakoski - Orivesi Klo 9.00

Ma 19.6 Sodankylä - Ivalo Klo 7.00

Ti 6.6 Orivesi - Mänttä Klo 13.00

Ke 7.6 Mänttä - Keuruu Klo 9.00

Ke 7.6 Keuruu - Ähtäri Klo 11.00

Kemikaalitjokaiseen kohteeseen, kalustosta riippumatta!
Puhdistusspray, jarrujenpuhdistusaine

Puhdistusspray, jarrujenpuhdistusaine

Würth Woimapesu

Würth Woimapesu

EC200 Biotehopuhdistaja

EC200 Biotehopuhdistaja

EC300 Bioliuotin

EC300 Bioliuotin

Lukkoöljy, huoltospray

Lukkoöljy, huoltospray