Tervetuloa Würth Oy:n palvelusivustolle | Vain yritysasiakkaille  
WüCON järjestelmäperhe

WüCON logistiikkajärjestelmät perustuvat tuotteiden etälukutekniikkaan. WüCONien edistyksellinen tekniikka sekä Würthin henkilökohtainen palvelu takaavat luotettavan ja tehokkaan järjestelmän tarvikkeiden ja työkalujen jakeluun vuorokauden ajasta riippumatta. Aikaa sekä kustannuksia säästyy ja työteho kasvaa, kun sovitut tuotteet ovat aina helposti noudettavissa. .

WüCON yhdistää vapaan jakelun joustavuuden ja varastoammattilaisen tarkkuuden.

WüCONin etälukutekniikka tunnistaa tuotteet ilman käyttäjän erillistä kirjaamista tai kuittaamista. Järjestelmä huolehtii myös automaattisesti täydennystilauksista, jolloin asiakkaan ei tarvitse huolehtia muusta kuin itse tuotteiden käyttämisestä. Kaikilla käyttäjillä on henkilökohtainen kulkulupa, jolla järjestelmä tunnistaa eri käyttäjien käynnit sekä noudot. Näin myös kustannukset kohdistuvat aina oikeille kustannuspaikoille ja kulutuksia voidaan seurata monipuolisten raporttien avulla.

WüCON Standard on tilaratkaisu, joka mukautuu joustavasti asiakkaan toimintaympäristöön.

Vaihtoehtoisesti WüCON Standard voi olla myös konttiratkaisu (6m/9m/12m x 2,4m), jolloin se voidaan sijoittaa sopivaan paikkaan asiakkaan pihalle tai esimerkiksi projektikohteeseen.

WüCON Compact 2.0 on älykäs työpistevarastokaappi tarvikkeiden ja työkalujen hallinnointiin.

Se voidaan sijoittaa lähelle työpistettä tehostaen ja helpottaen työn tekemistä. WüCON Compact soveltuu lähes kaikille tuotteille, on helppo ja nopea käyttää sekä selkeä ylläpitää.

WüCON Compactin käyttö on yksinkertaista ja helppoa:

  • Avaa ovi kulkuluvalla
  • Kerää tarvitsemasi työkalut ja tarvikkeet
  • Sulje ovet, kun olet valmis
  • Järjestelmä huolehtii automaattisesti noudettujen tuotteiden määristä sekä täydennystarpeista
WüCON Compact S

WüCON Compact S on kulunvalvonnalla varustettu kaappi, ilman tuotteiden etälukutekniikkaa.

Kaappi on ainoastaan käyttöoikeuden omaavien käytössä ja mahdolliset hyllytäydennykset sekä kaapin ylläpito hoituvat Würthin edustajan toimesta.

WüCON lisäpalvelut täydentävät WüCONien monipuolisuutta. Niiden avulla voidaan hallinnoida esimerkiksi yhteiskäytössä olevia työkaluja, koneita ja laitteita. Järjestelmä huolehtii ja muistuttaa myös siitä, että säännölliset tarkastukset ja kalibroinnit tulee hoidettua ajallaan. Näin työkalut, koneet ja laitteet ovat aina kontrollissa ja kunnossa.