Würth Oy:n ja WinNovan kumppanuus vahvistamaan laadun ja luotettavuuden kehittämistä

3.2.2021

Solmittu kumppanuussopimus tiivistää vuosien yhteistyön.

Würth Oy ja WinNova ovat jo vuosien ajan kehittäneet yhteistyössä suomalaista ammatillista koulutusta. Molempien yritysten keskeisiä teemoja ovat korkea laatu ja sen myötä hankittu keskinäinen luottamus. Nyt solmittu kumppanuussopimus tiivistää entisestään yhteistyötä ja antaa yhteiselle kehittämiselle lisää suunnitelmallisuutta ja strategista tulokulmaa.

”Olemme palveluntuottaja, joka huolehtii teollisuuden, rakentamisen ja kunnossapidon työkaluista sekä tarvikkeista. Toimimme lähellä asiakasta ympäri Suomea. Ymmärrettävästi tarvitsemme alueellisen toimintamme vahvistamiseksi jatkuvaa henkilöstömme osaamisen kehittämistä. Solmittu kumppanuussopimus Länsirannikon Koulutus Oy WinNovan kanssa tarjoaa meille entistä paremmat mahdollisuudet terästää monipuolista osaamistamme”, toimitusjohtaja Mika Rantanen kertoo.

”Würth Oy on utelias, kehitysnälkäinen ja aina askeleen edellä kulkeva yritys. Kehitämme toimialan käytäntöjä ja toteutamme asiakkaalle niin aikaa, vaivaa kuin rahaakin säästäviä palveluita ja tuotteita. Tavoitteemme on muuttaa asiakkaan tapoja toimia ja poistaa turhaa hukkaa. Työskentelemme ympäristökuormituksen pienentämiseksi ympäristömyönteisyyteen periaatteella”, Würth Oy:n toimitusjohtaja Rantanen kuvailee.

”Toimintamme ytimessä WinNovassa on verkostoitua aktiivisesti työ- ja elinkeinoelämän kanssa. Olemme Satakunnan ja Vakka-Suomen suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä ja kannamme yhteiskuntavastuumme myös kestävän kehityksen näkökulmasta”, WinNovan toimitusjohtaja Lasse Schultz kertoo.

”WinNova luotettavana ja eteenpäin katsovana koulutuksen järjestäjänä on aina kiinnostunut tekemään yhteistyötä alueemme toimijoiden kanssa, joilla on samanlaiset arvot ja toimintatavat. Meilläkin asiakas on aina keskiössä ja tavoitteemme on tarjota parasta mahdollista osaamistamme työelämälle ja yksilöopiskelijoille”, WinNovan toimitusjohtaja Schultz tiivistää.

”Würth Oy on meille jo vuosien ajalta pitkäaikainen ja arvostettu yhteistyökumppani. Solmittu kumppanuussopimus mahdollistaa meille entistä tiiviimmän kehitysyhteistyön”, WinNovan toimitusjohtaja Schultz iloitsee.

Lisätiedot:

Würth Oy, myyntipäällikkö Tuomas Aro, p. 050 500 0317

WinNova, työelämäpalveluiden johtaja Teija Harju, p. 044 455 7314

www.winnova.fi

​ ​