45001 – turvallisuussertifikaatti täydentää Würthin laadun, ympäristön ja energian -sertifikaattisarjaa

2.2.2022

Työturvallisuus

Inspecta Sertifiointi Oy on myöntänyt Würth Oy:lle ISO 45001:2018 -sertifikaatin.

ISO 45001 – standardin sertifiointia puolsi Würthin tavoite luoda lisäarvoa toimintaansa niin henkilöstölle kuin asiakkaille taloudellisesta, sosiaalisesta ja ekologisesta näkökulmasta eli kaikilla vastuullisuuden osa-alueilla.

”Työhyvinvoinnin ja –terveyden merkitys näin epidemian ja erikoisten työ-olojen aikaan on korostetun tärkeää.” Würth Oy:n toimitusjohtaja Mika Rantanen kertoo.

” Würth Oy on ollut teollisuuden ja rakentamisen työturvallisuuden edistäjä asiakkaiden keskuudessa jo pitkään. Würthin Safety@Work –asiantuntijatiimi on toiminut jo yli 15 vuoden ajan. Nyt oma toimintamme on työturvallisuuden osalta liitetty johtamisjärjestelmään ja auditoitu.

Työterveyden ja työturvallisuuden kehitys on Würthissä määritelty tavoitteina ja tavoitteiden toteutumista seurataan konkreettisilla mittareilla.” Rantanen jatkaa.

Sertifiointi on osoitus siitä, että Würth haluaa johtaa ja kehittää työterveys- ja työturvallisuustyötä organisaatiossa johdonmukaisesti, osana toimintajärjestelmää. Samalla sen tavoite on auttaa koko henkilöstöä kehittämään ja parantamaan omaa työympäristöään työterveys- ja työturvallisuusnäkökohdista. Tämän taustalla on johdon sitoutuminen, jolla varmistetaan työterveys- ja työturvallisuustyön kehittyminen myös jatkossa.

ISO 45001 Työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmän -sertifikaatti jatkaa luontevasti Würthin sertifioidun toimintajärjestelmän ”värisuoraa”, ISO 9001 Laadunhallinta, ISO 14001 Ympäristöjärjestelmä sekä ISO 50001 Energianhallintajärjestelmä.

Lisää Würthin toimintajärjestelmä -sertifikaateista täältä

​ ​