Tour de Würth starttaa Hangosta 1.6. – hyvät mielessä!

31.5.2023

Tour de Würth

Pyöräilemme kesäkuussa Suomen läpi hyvän asian vuoksi. Mukaan voi ilmoittautua kuka tahansa.

Matkallamme Hangosta Ivaloon reittien etappeina toimivat Würth Centerit ja jokaisesta etapin pyöräilleestä henkilöstä lahjoitamme 10 euroa nuorten mielenterveyden tukemiseen Yeesille. (https://www.yeesi.fi/)

”Olemme toimeliasta ja innostuvaa porukkaa. Halu tehdä hyvää ja auttaa on meillä selkärangassa jo työmmekin puolesta. Tempaukset ja yhdessä heittäytyminen ovat aina kuuluneet Würthin kulttuuriin, joten työsuhdepolkupyörän tultua henkilökuntaetuihimme ja konsernin lanseerattua pyörähuoltoon suunnatun tuotealueen, oli pyöräily tempauksen kulkutavaksi helppo valinta. Centereitä on ympäri Suomen, joten ne toimivat luontevasti etappeina matkan varrella.” Markkinointipäällikkö Liina Löfberg kertoo.

Matkan varrella on 24 eripituista etappia. Ensimmäinen etappi lähtee 1.6. Hangosta ja tempaus päättyy 19.6. Ivaloon.

Würth Oy on perustettu vuonna 1975. Würth Oy on saksalaisen Adolf Würth GmbH & Co. KG:n tytäryhtiö Suomessa. Kansainvälinen Würth-konserni on perustettu 1945.

Würth on palveluntuottaja, joka huolehtii teollisuuden, rakentamisen ja kunnossapidon työkaluista ja tarvikkeista. Würth toimii lähellä asiakasta liki 200 Centerin kautta koko maan kattavasti.

Lähes tuhat asiakaspalvelun Würth-ihmistä pitävät teollisuuden pyörät pyörimässä ja helpottavat asiakkaan arkea. Nopeus, innovatiivisuus ja luotettavuus merkitsevät asiakkaalle säästöä ja helppoutta.

​ ​