Kaksi vahvaa yhdessä: Mitutoyo mittaamisen mestari ja Würth teollisuuden tarvikelogistiikan taituri

15.6.2021

Mitutoyo

Würth ja Mitutoyo ovat kesäkuussa sopineet yhteistyöstä Suomessa. Maailman johtavan mittavälinevalmistajan tuotteisto yhdistyy maailman johtavaan teollisuuden tarvikkeiden myynti- ja palveluvalikoimaan. Mitutoyo on Würthin toimesta asiakkaalle entistäkin lähempänä ja helpommin saatavilla.

”Mitutoyo sopii luontevasti yhteen Würthin korkean laadun tuotteistoon ja palveluun. Jaamme yhteisen näkemyksen konepajateollisuuden kehityssuunnasta, ja olemme valmiita yhdessä panostamaan teollisuuden tuottavuuteen ja sujuvuuteen.”

Miika Bjugg - Tuotepäällikkö, Würth Oy

Mittavälineiden hallinta kehittyy kohti palvelukokonaisuutta. Würthin kalustonhallinnan järjestelmä ORSYonline auttaa optimoimaan työkalustojen käyttöä ja laatujärjestelmien mukaista rekisterinpitoa. Wücon logistiikkajärjestelmien avulla voi asiakas toteuttaa mittavälineiden sisäistä lainapalvelua.

”Odotamme suurella mielenkiinnolla yhteistyötä Würthin kanssa. Heidän asiantuntemuksensa teollisuuden ammattityökalujen toimittajana sekä maanlaajuinen jakeluverkosto, logistiikan asiantuntemus yhdistettynä asiakkaiden palvelukonseptiin tulevat luomaan merkittävää kasvupotentiaalia.

Yhteistyösopimuksen johdosta tavoitamme erilaisten teollisuudenalojen asiakkaat nopeasti, tehokkaasti ja laadusta tinkimättä ja tuomme Mitutoyon kattavan käsimittavälineiden tuotevalikoiman asiakkaiden saataville Würthin konseptilla”

Harri Salmi - Suomen maajohtaja, Mitutoyon.

​ ​