Suomalaista osaamista maailmalle

11.11.2022

Fentec

Fentec

Fentec toimittaa Würthille viimeisintä RFID-pohjaista varasto-osaamistaan. Pitkäaikaisen yhteistyön tuloksena Würth Group ottaa WüCON-järjestelmät maailmanlaajuisesti käyttöön osana Würthin monipuolisia ja laadukkaita palveluratkaisuja.

”Olen iloinen, että olemme saaneet aikaan globaalin sopimuksen, joka mahdollistaa maailmanlaajuisesti kaikkien Würth-yritysten ratkaisumyynnin tehostamisen”, sanoo Würth Groupin Senior Vice President I Scandinavia Thomas Garz.Suomessa Würth on kehittänyt RFID-pohjaisia varastoratkaisuja jo pitkään yhteistyössä Fentecin kanssa ja näitä WüCON –järjestelmiä on käytössä asiakkaillamme useita satoja ympäri Suomea.

”WüCON –järjestelmät ovat joustavia ja kustannustehokkaita ratkaisuja, joiden kehittämisen ydinajatuksena on alusta alkaen ollut käytön helppous ja luotettavuus. WüCON taipuu asiakkaan tarpeisiin tilojen ja toiminnan koon mukaan.” kertoo Jussi Mäki Würthiltä.

WüCON –järjestelmä on ominaisuuksiltaan monipuolinen. MRO-tuotteiden hallinnan lisäksi järjestelmässä voidaan hallinnoida esimerkiksi yhteiskäytössä olevia työkaluja ja koneita ja mm. tarkastettavia tai kalibroitavia tuotteita.

​ ​