Tour de Würth teki hyvää!

11.8.2023

Kesäkuussa pyöräilimme Hangosta Ivaloon ja keräsimme etappeja kerryttämällä tukea Yeesille nuorten mielenterveystyöhön. Vaikka varoitusaika oli lyhyt, mukaan lähti hieno joukko Würthiläisiä ja asiakkaita ympäri Suomen. Sydäntä lämmittivät suuresti myös spontaanit tukipyöräilyt ja muutama matkan varrella seuraan liittynyt polkija! Kiitos jokaiselle!

Tour de Würthin matkan aikana keräsimme 123 pyöräiltyä etappia!

Matkan varrella lisäsimme panoksia ja lupasimme lahjoittaa jokaisesta Shop-tilauksesta euron Tour de Würth -kassaan. Näin ollen saimme kerrytettyä vielä 1813 euroa hyvälle asialle!

Kokonaispotti Tour de Würthiltä Yeesi Ry:lle nuorten mielenterveystyöhön on 3043 euroa. Yeesin puolesta lahjoitus otettiin innostuneena vastaan, "Olemme erittäin kiitollisia kaikille, jotka osallistuivat lahjoituspotin keräämiseen. Lahjoitus on tarkoitus ohjata nuorten ohjatun ryhmächatin sekä kasvokkaisen vertaisryhmä-toiminnan toteuttamiseen ja se mahdollistaa lukuisten nuorten mukaan pääsemisen toimintaamme. Olemme Yeesissä myös erityisen iloisia siitä, että Tour de Wurth tempaus on selvästi tuottanut osallistujille runsaasti hyvää mieltä", toteaa Yeesin toiminnanjohtaja Kalle Laanterä.

Kiitos kaikille tempaukseen heittäytyneille pyöräilijöille ja taustavoimille!

Otteita huoltoauton reissuvihosta:

”Tänään starttaa Tour de Würth! Jännitys tiivistyy!”
”Pidetään huolta, että fillaristit pääsevät ehjinä perille, hyvin syötettynä ja juotettuna!”
”Mahtavalla buugilla porukka polkemassa!”
”HYVÄ ME! Pidetään porukasta huolta!”
”Asiakkailta tuli jo pyyntö ensi vuoden Tourista”
”Tänään startattiin sateiseen ja koleaan Suomen kesäsäähän. Tällä etapilla ei ollut kilpavarustelua menopeleistä, vaan musavehkeet jopparilla ja loistava asenne hyväntekeväisyyteen!”
”Oulu – Kemi -välillä meininki ryhmän sisällä hieno ja voimaannuttava!”
”Tsemppiä seuraavalle etapille!”
”Maisemista ja kelistä olemme saaneet nauttia koko 120 km!”
”Itikoita, poroja ja uskomattomia maisemia!”
”Tourin korkein kohta, Saariselän Kaunispää, huiputettiin 100 km kohdalla, 6 tunnin ajon jälkeen. Huoltoapua tarjottiin myös satunnaisen moottoripyöräilijän ajovaloille.”

​ ​