Smart Work ® - Europress

Europress

Würth Centerit säästävät huoltomiehen aikaa

Europressin 21 liikkuvaa huoltomiestä käyttävät autoja tarvikkeiden käsivarastoina ja hakevat tarvitsemansa täydennykset Würth Centereistä ympäri Suomea.

Center-verkosto aina lähellä

Niinpä Europressin 21 huoltoasentajaa tekevät vastuullista, itsenäistä työtä ympäri Suomea. Itsenäisesti he myös hankkivat tarvitsemansa työkalut, kemikaalit, kiinnitystarvikkeet ja suojaimet paikallisista Würth Centereistä. 180 Centerin verkostosta joku löytyy aina läheltä.

”Huoltoautot toimivat myös kavereiden käsivarastoina. He huolehtivat, että mukana on kaikki tarvittava myös silloin, kun päivystetään viikonloppuisin”, kertoo Koljonen.

”Arki on opettanut, että hankintojen oheiskustannukset ovat usein suuremmat kuin tuotteiden hinta, jos tuotteita ei saada luotettavasti läheltä heti mukaan - puhumattakaan odottamisten aiheuttamista järjestelytarpeista ja ylimääräisistä kustannuksista”.

Yritys kehittyy, yhteistyö kehittyy

Würthillä on tärkeä rooli myös Keravan modernin tuotantolaitoksen päivittäisessä työssä: se kuuluu suurimpien tavarantoimittajien joukkoon. Koljonen on työskennellyt Europressillä 20 vuotta ja sanoo, että Würth-yhteistyö on kehittynyt sinä aikana samaa tahtia kuin yrityskin.

Koljosen mukaan Europressillä on haluttu, että vastapuolella on yksi ihminen, joka tuntee yrityksen hyvin. Sellainen on Würthin edustaja Mika Aaltonen.

”Mika tietää heti, mistä osasta puhutaan ja mihin me kutakin ruuvia ja mutteria tarvitsemme. Myös jos vaikkapa Rovaniemellä on jokin ongelma tai tarvitaan jotakin erikoisempaa, Mika on yhteydessä paikallisen Centerin kanssa.”