Smart Work ® - J. Martti & Co Oy

J. Martti & Co

Rakennuspalvelu J. Martti & Co Oy suitsi nippelisählingin Würthin kaappipalvelulla

Turkulainen rakentaja arvostaa toimitusvarmuutta eikä oletakaan laadun olevan ilmaista.

Kaappipalvelu lopetti kalliin ruuvirallin

Rakennuspalvelu J. Martti & Co Oy on tehnyt yhteistyötä Würthin kanssa pitkään. Se otti Würthin kaappipalvelun käyttöön heti sen tultua saataville vuonna 2011, As Oy Turun Uudenmaanlinnan mittavan kerrostalosaneerauksen työmaalle. Nykyään lähes kaikki kohteissa tarvittavat pientarvikkeet kulkevat kaappipalvelun kautta.

”Kaikki pientarvikkeet, ruuvit, proput, liimamassat, pikku työkalut, uretaanit, palokatkotuotteet, hanskat, suojalasit ynnä muut löytyvät kaapista jota täydennetään ennakoivasti tarpeen mukaan”, luettelee Peltonen.

”Aiemmin mestarit ja työntekijät saattoivat joutua haalimaan tarvikkeita ympäriinsä, ja se jos mikä on meille kallista ajankäyttöä”, muistelee Peltonen, joka itse kokee yhtiönsä toiminnan kaikessa kirjossaan ja arvostaa sujuvia prosesseja.

Peltosen mukaan Würth ei ole rahallisesti mitattuna edullisin toimittaja, mutta yhtiön palvelutaso, aikataulut ja toimitusvarmuus ovat omaa luokkaansa ja tärkein syy kumppanuudelle. Laadusta pitää olla valmis myös maksamaan.

”Würthillä on todellinen halu palvella, ja noita samoja asioita me toimitamme toimialan ravintoketjun toiseen päähän, joten sikälikin yhteistyö on luontevaa”, Peltonen ynnää.

Suuri helpotus vaativalla työmaalla

Esimerkkinä Rakennuspalvelu J. Martti & Co Oy:n parhaasta osaamisesta käy As Oy Turun Rauhankatu 1:n arvokohde, jossa parhaillaan tehdään perinteistä linjasaneerausta eli putkiremonttia. Museoviraston suojelema kohde on vaativa työmaa, koska esimerkiksi julkisivut ja porraskäytävät ovat hyvin tarkan syynin alla.

Kohteessa toimii työmaamestarina rakennusmestari Emma Isotupa. Hän on ollut yhtiön palveluksessa vajaat kaksi vuotta ja aloitti Rakennuspalvelu J. Martti & Co Oy:ssä jo rakennusmestariopintojensa aikana.

”Würthin kaappipalvelu on aivan loistava juttu, se vähentää juoksemisen määrää oleellisesti. Kaikki kohteessa tarvittava löytyy sieltä, kaappia täydennetään tiuhaan ja lisäksi Würthillä on pakettiautorahtia pikana jakava palveluauto, josta voi soittaa vaikka yhden ruuvipaketin. Itse ei tarvitse lähteä mihinkään”, kuvailee Emma Isotupa hienoja yhteistyökokemuksiaan.