Smart Work ® - Visura

Visura

Visuran periaatteena on laatu ja jämptiys

Visuran työmaa on ahtaassa paikassa, mutta Würthin palveluauto hoitaa tarvittavat tuotteet paikalle päivittäin.

Vähintäänkin nopeat toimitukset

”Palveluauto on kova sana, siitä huolimatta että meillä on myös oma autokuski. Palveluauton kuljettajalle on hyvä pistää Whatsapp-viestiä ja kuittaus tulee saman tien. Toimitusvauhti on vähintäänkin nopea.”

”Usein palveluauto pystyy priorisoimaan kyytejä niin, että tuotteet saadaan samana päivänä. Tai sitten meidän oma automme hakee tarvikkeet Würth Centeristä Lielahdesta tai Nekalasta. Nyt keskustan liikenne on niin jumissa, että Lielahdesta saa ne nopeimmin.”

Laatu ja jämptiys kilpailuetuna

Visura tekee Pirkanmaalla monenlaisia rakennustöitä saneerauksesta perustajaurakointiin ja asuntokohteista liikerakentamiseen. Riepposen mukaan 30-vuotiaan perheyrityksen kilpailukyky perustuu laatuun ja ”tiettyyn jämptiyteen” hankkeiden hoitamisessa. Työmaat valmistuvat ajallaan ja asiakkaat ovat tyytyväisiä.

”Varmaan sekin auttaa, kun omat miehet ovat pitkissä työsuhteissa ja käytämme myös enimmäkseen hyviksi havaittuja tuttuja aliurakoitsijoita”, Riepponen kertoo.

Samalla periaatteella toimii myös pitkä yhteistyösuhde Würthin kanssa.

”Würthiltä löytyy oikeastaan kaikki mitä tarvitsemme, edullisimmin, laajimmin ja nopeimmilla toimituksilla. Olemme aika tarkan markan miehiä, vertailemme hintoja emmekä tilaa mitään ylimääräistä.”