Smart Work ® - Firecon

Firecon

WüCON-varasto lopetti Fireconin pientarvikereuletin

Würth WüCON on 24/7 tarvikevarasto, jossa yhdistyvät jatkuva saatavuus, vapaus, helppous ja käytön täysi kontrolli.

Hilu sieltä, kilu tuolta...

Fireconilla havaittiin, että projekteissa tarvittavien pientarvikkeiden hankinnassa oli liian paljon härdellimäisyyttä. Asentajat joutuivat hankkimaan tarvitsemiaan tavaroita lähimmistä vähittäiskaupoista, ja käyttämään tehokasta työaikaa toimeen, joka pitäisi voida hoitaa kaikkien osallisten kannalta tehokkaammin ja paremmin.

Jo aiemmin Würthin asiakkaana ollut Firecon hankki vuosi sitten Würthin WüCON-kaupintavaraston. Käytännössä se on Fireconin Lahden tuotantotiloissa sijaitseva automaattivarasto.

“Würth ehdotti meille tätä systeemiä. Se säästää aikaa ja on helppokäyttöinen”, sanoo hankintapäällikkö Mika Saarinen Fireconilta.

Asentajatkin voivat nyt keskittyä siihen mihin heidän kuuluu - laskutettavaan työhön.

Joustavuutta tarvikelogistiikkaan

“Kaikki pienet tavarat ovat WüCONin suojissa ja useamman eri lähetyksen sijasta meiltä lähtee kootusti nyt vain yksi paketti työmaalle”, Saarinen kuvaa.

Lisäksi WüCON-järjestelmä huolehtii automaattisesti täydennystilauksista. Kulutusta voidaan seurata projekti- ja henkilötasolla.

“Meillä oli aiemmin käytössä toisen toimittajan kaupintavarasto, mutta sen käytettävyys ei tyydyttänyt.”

WüCONin kanssa on homma mennyt jouhevasti. Tavaroita lisätty aina kun on tarvetta tullut.

“Trafiikki on aikamoinen siitäkin huolimatta, että työmaiden isoimmat toimitukset kulkevat projekteihin suoratoimituksina”, Saarinen selvittää.

Würth käy täydentämässä Fireconin Lahden varastoa keskimäärin kahdesti viikossa, toki aina menekin mukaan.